Fortryllende golfferie i hjertet af Toscana

Det er så typisk italiensk med bølgende bakker og høje cypresser. Foto: Royal La Bagnaia & Spa Resort Siena

Royal La Bagnaia Golf & Spa Resort tæt på Siena er et familievenligt resort præget af kvalitet. Som nærmeste naboer er der masser af kultur samt de kendte vindistrikter.

Siena, Toscana: I et fortryllende toskansk landskab med de karakteristiske bølgende bakker og høje cypresser ligger  Royal La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena.

Der er kun 12 kilometer til den kendte turist-metropol Siena i den sydlige del af Toscana. Dermed er lufthavnene i Firenze, Pisa og Rom inden for rækkevidde. Sammen med golfbanen Royal Golf La Bagnaia er resortet flere gange nomineret til Italiens bedste golfhotel – eksempelvis ved World Golf Awards.

Robert Trent Jones, jr. har skabt en herlig afvekslende baner i det toskanske landskab. Foto: Royal Bagnaia & Spa Resort Siena

Ud over golfen er der masser af andre seværdigheder, som gæsterne ikke bør gå glip af. Det gælder byerne Siena og Firenze, som er kendt for deres unikke museer, monumenter og kunstgallerier af international berømmelse.

Feriestedet ligger også en kort tur væk fra de berømte vinområder Chianti, Montalcino samt Pienza og Montepulciano, den middelalderlige landsby Monteriggioni, San Gimignano med de fortryllende by-tårne og endelig den fantastiske San Galgano-klosteret.

Designet af Trent Jones, jr.

Royal Golf La Bagnaia-banen er designet af Robert Trent Jones, jr. – og betragtes som en af de bedste baner i Italien.

Par 71-banen ligger i et betagende toskansk landskab med et nærmest majestætisk klubhus, hvorfra der er udsigt over samtlige 18 huller og UNESCO’s verdensarvby Siena i baggrunden. Rundt på banen er der en lang række søer, som gør golfoplevelsen særdeles udfordrende.

Feriestedet ligger tæt på den middelalderlige landsby og rummer 101 værelser og suiter fordelt i forskellige bygninger i to middelalderlige landsbyer, et wellness-spa med termisk vand, toskanske barer og restauranter, frodige haver, panoramaudsigt terrasser, unikke lokale oplevelser såsom madlavningskurser og vinsmagning.

Det nærmest orientalske Buddha Spa på hoteller. Foto: La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena

På resortet findes Buddha Spa af Clarins, World Spa Awards-nomineret som Italiens Best Resort Spa. Det er en wellness-oase for en afslappende og genoplivende oplevelse.

Aktiviteterne rummer også en udendørs termisk pool med et naturskønt fire meter vandfald, en indendørs pool, sauna, dampbad, fitness- og signaturbehandlinger giver et unikt wellness-tilbud, som perfekt blander sig med golfoplevelsen på banen.

Ude fra terrassen er der mulighed for at nyde maden med udsigt ud over golfbanen og de toskanske bakker. Foto: La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena

Lokale råvarer i restauranten

Kulinarisk kan gæsterne forkæle sig med det berømte toscanske køkken på den elegante restaurant La Voliera, den uformelle Osteria Antica Posta Filetta, der serveres med lokale råvarer, Pool Bar samt Golfer’s Klubhus med panoramaudsigt.

Royal Bagnaia Golf & Spa Resort drives af IMG-koncernen, som har managementrollen i en lang række golfklubber rundt i verden.

Af Jørgen Schultz

SE BILLEDER FRA ROYAL LA BAGNAIA GOLF

La Bagnaia clubhouse3
« af 10 »