Madeira byder på fængslende golf – og masser af kultur

Santo da Serra har flere gange været værtsbane på Europa Touren, som nu hedder DP World Tour.

Sammen med en treenighed af fantastiske golfbaner kan golfspillere, der besøger Madeira dette efterår, se frem til en kalender med sensationelle begivenheder på tværs af den populære ø-destination.

Madeira: Atlanterhavsøen Madeira er hyldet over hele kloden som et paradis for feriegæster og rejsende golfspillere.

Den portugisiske øgruppe også gennemsyret af historisk og kulturel arv, der går syv århundreder tilbage. Når den pulserende sommersæson er ved at være slut, kan turister udforske en ny side af Madeira i et eklektisk udvalg af begivenheder, der hylder feriestedets unikke traditioner.

Madeira har en fantastisk natur, og der er det ene forrygende udsigtspunkt efter det andet. Foto: Madeiraallyear.com

Hvis oplevelserne på golfbanerne skal suppleres, så kan feriegæsterne prøve kræfter med andre aktiviteter. Eksempelvis har Madeira en fantastisk natur – oplev blandt andet Laurissilva-skoven (et UNESCOs verdensarvssted siden 1999). Der er noget for enhver smag – også dem, der bare vil slappe af efter en perfekt dag på banen og nyde en malerisk solnedgang.

Kastanjefestival

En anden uundgåelig begivenhed på Madeira er Kastanjefestivalen, centreret omkring det fortryllende sogn Curral das Freiras. Denne årlige fest introducerer turister til de forskellige delikatesser, der kan laves med denne alsidige frugt, og sætter samtidig et udvalg af fremragende lokale restauranter i søgelyset. Dette års festival er sat til at komme til øen den 31. oktober og den 1. november, hvilket yderligere løfter en kulinarisk scene, der allerede er højt respekteret.

I begyndelsen af december er der mulighed for at opleve det betagende fakkeltog af Nosso Sr. dos Milagres samt Nomad Island Fest.

Også når det gælder mad og vin, har Madeira masser at byde på. Foto: Madeiraallyear.com

Attraktivt golf-pas

Madeira blev kåret til verdens og Europas førende ø-destination ved 2021 World Travel Awards, hvor hundredtusindvis af turister hvert år vælger feriestedet til deres ferie. Heriblandt er der rigtig mange golfspillere – og så danskere.

Med tre forskellige 18-hullers golfbaner er der mulighed for at erhverve øens Madeira Golf Passport.  Passet, der er prissat til 225 euro for tre runder eller 360euro for fem runder, giver golfspillere adgang til Clube de Golfe Santo da Serra eller Palheiro Golf. En ekstra premium-pakke inkluderer en særlig dag på Porto Santo Golfe, en fremragende bane, der kun kan nås via en bådtur over Atlanterhavets safirfarvande. Madeira Golf Passport kan reserveres for både enkeltpersoner og grupper og er den bedste måde at få adgang til en af ​​verdens nye golfdestinationer.

For yderligere information om Madeira; LÆS MERE

Af Jørgen Schultz