Ferie for Alle fejrer 25-års jubilæum i topform

Rejsedrømmene får ny næring, når Ferie for Alle 2023 løber af stablen 24.-26. februar. Foto: MCH/Lars Møller - Ferie for Alle

Med safari-tema og et rigt aktivitetsprogram fejrer Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, sit 25-års jubilæum i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar. Besøgende kan desuden se frem til at gå på opdagelse hos op mod 1.000 udstillere i spændende camping-, cykel-, outdoor-, og rejse-universer. Og så er der landets førende golfmesse.

Herning: Siden 1998 har Ferie for Alle i sin nuværende form klædt danskerne på til nye eventyr af enhver slags, og det er således en jubilæumsudgave af messen, der venter, når dørene atter åbnes i slutningen af februar.

Dansk Golfshow, Danmarks førende golfmesse, er traditionen tro ligeledes en del af Ferie for Alle, og messen i messen beskæftiger sig med alt lige fra golfrejser og golfbaner til golfudstyr og træningsråd. Her er der på Danmarks største demodag mulighed for at afprøve udstyr fra alle de toneangivende mærker, og derudover byder området på stribevis af aktiviteter, herunder et væld af konkurrencer.

Messen, der med sine inspirerende kvaliteter er et populært udflugtsmål i sig selv, fylder 25 år, og det fejres med et brag af en udgave, hvor alle sejl er sat til for at skabe store oplevelser både i nuet og på sigt. Ferie for Alle er med andre ord tilbage for fuld styrke ovenpå sidste års udgave, der grundet corona blev gennemført kun tre uger efter genåbningen. Årets overordnede tema er safari, som dermed kommer til at gå igen i flere haller med blandt andet foredrag og aktiviteter.

– Safari er en rejseform, som danskerne har stor interesse for, og som er blevet mere og mere populær herhjemme. Derfor glæder vi os til at stille skarpt på konceptet, ligesom vi i det hele taget ser frem til at præsentere en lang række spændende aktiviteter og fem overordnede temaområder. Jubilæet markerer vi med et jubilæumsområde med konkurrencer og overraskelser, og så er der gratis adgang for alle personer født i 1998, hvor messen efter mange års fravær blev genfødt i den form, vi kender i dag, fortæller projektchef i MCH Messecenter Herning, Anders Ladefoged Mortensen.

Nye succeser vender tilbage

Som projektchefen påpeger, er Ferie for Alle 2023 et regulært overflødighedshorn af aktiviteter og oplevelser. Messens Outdoorshow bliver en særdeles livlig størrelse med blandt andet kajakbassin, cykelbane, dykkerpool og teltudstilling, og i Cykler for Alle-området kan man afprøve elcykler på en dertil indrettet testbane, ligesom man kan blive klogere på både cykler og udstyr generelt hos flere end 40 forskellige cykelbrands fra ind- og udland. Begge universer blev introduceret sidste år og vender altså tilbage – vel at mærke i udvidede udgaver.

Derudover kan man på messen se frem til at blive klogere via 130 horisontudvidende foredrag, og når benene skal hviles, og maverne mættes, står en bred vifte af temarestauranter klar til at komme til undsætning. Børnene kan forlyste sig i et legeland med et væld af kreative nyheder for både store og små.

Samlet set byder messen desuden på omkring 3.500 rejseeksperter og op mod 1.000 udstillere, der blandt meget andet tæller rejsebureauer, herunder charterbureauer. I alt får de besøgende 68.000 kvadratmeter og 14 haller spækket med inspirerende udstillere, oplevelser og aktiviteter at gå på opdagelse i.

Landets førende golfmesse

Ni af hallerne og 31.000 kvadratmeter er dedikeret til Danmarks største campingmesse, der stiller op med stort set samtlige mærker inden for campingvogne og autocampere. Udvalget af telte og campingtilbehør er større end længe, og det samme gælder områdets markedsplads, hvor der kan foretages gode køb med betydelige rabatter. Vintercampen bag messehallerne, der arrangeres i samarbejde med Dansk Camping Union, er ligeledes tilbage. Danmarks største campingmesse er dermed også i år et sandt mekka for både camping- og outdoor-entusiaster og nybegyndere, der er nysgerrige på denne rejseform.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023.