Fire nye hoteller checker ind hos Small Danish Hotels

Tæt ved Gudhjem - og ikke langt fra de bornholmske golfbaner - ligger Stammershalle Badehotel. Foto: Stammershalle Badehotel

Hotelkæden Small Danish Hotels, som også rigtig mange golfere benytter rundt i landet, udvider med fire nye hoteller i den landsdækkende hotelkæde. Dermed styrker den frivillige kæde sin tilstedeværelse på Fyn, i Midt- og Østjylland samt på Bornholm.

Small Danish Hotels har taget hul på 2022 med at udvide sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark med hele fire nye overnatningssteder. Hotelkæden har indgået samarbejde med det odenseanske Hotel Knudsens Gaard, østjyske Montra Hotel Sabro Kro, midtjyske Palads Hotel Viborg og bornholmske Stammershalle Badehotel. Derved styrker Small Danish Hotels sit udbud inden for blandt andet badehotelsgenren, erhvervs- og byturisme.

– Det er utroligt positivt, at vi kan byde fire nye medlemmer velkommen. Branchen står i en generelt vanskelig situation, og det betyder, at man rykker tættere sammen. Alle fire hoteller har deres helt unikke afsæt, og de er hver især et rigtigt godt match til vores gæster, siger Finn Steffensen, som er formand for Small Danish Hotels.

– Danskerne vil gerne opleve Danmarks provinsbyer, og der er et uudnyttet marked for skræddersyede hotelophold med byoplevelser og måske kombineret med en tur på golfbanen.

Knudsens Gaard på Fyn er én af de fire hoteller, som er kommet med i Small Danish Hotels her i begyndelsen af 2022. Foto: Knudsens Gaard

Moments of happiness

Odense og Viborg er blandt nogle af de mest interessante og hyggelige danske købstæder, der har et rigt kulturudbud og en spændende historie. Hotel Knudsens Gaard og Palads Hotel Viborg er absolut et par stærke kort at få på hånden, forsætter Finn Steffensen.

Montra Hotel Sabro Kro styrker også Small Danish Hotels’ tilstedeværelse inden for by- og erhvervsturisme. Det velkendte hotel ligger i udkanten af Danmarks næststørste by, og det giver gæsterne mulighed for at kombinere et lækkert storbyophold med spændende attraktioner, kultur- og museumsoplevelser samt outdoor-aktiviteter – herunder golf – i hele Aarhusregionen. Samtidig er det firestjernede hotel et attraktivt møde- og konferencested, der, med sin beliggenhed tæt ved E45, er nemt at komme til fra alle verdenshjørner.

De fire nye hoteller er optaget i Small Danish Hotels per 1. januar 2022. Alle kroer, hoteller og slotte i Small Danish Hotels er individuelt ejede, men de har alle fælles kerneværdier som personlig betjening, varmt værtskab og står ved løftet om at skabe ”moments of happiness” for deres gæster.