Made in Denmark kan kombineres med egne golfoplevelser

Made in Denmark presented by Freja afvikles i år i dagene 21.-24. maj for sjette gang på Backtee Course på Himmerland Golf & Spa Resort. Foto: Made in Denmark

Small Danish Hotels er nogle af mulighederne, når det gælder om at få golfrunder, samtidig med at de professionelle følges på Himmerland Spa & Golf Resort.

Himmerland: Når Europa Tour-turneringen Made in Denmark afvikles, er der ganske mange af de tusindvis af tilskuere, som sideløbende gerne selv vil få nogle oplevelser på nabo-golfbanerne.

2020-udgaven af turneringen afvikles i år i dagene fra den 21.-24. maj, hvor førstedagen i år rammer Kristi Himmelfartsdag. Det er sjette gang – ud af syv mulige -, at Backtee Course på Himmerland Golf & Spa Resort er kulisse omkring turneringen. Dermed er banen reelt Made in Denmarks hjemmebane.

På en række af nabobanerne i det nordjyske smitter det positivt af på greenfee-indtægterne, at der er så mange tilskuere til Made in Denmark.

St. Binderup Kro i Års er én af overnatningsmulighederne for dem, der vil bo tæt på Made in Denmark-arrangementet i maj. Foto: Small Danish Hotels

Overnatnings- og golfophold

Small Danish Hotels, der er en frivillig forening bestående af individuelt ejede kroer, hoteller, slotte og herregårde over hele Danmark, tæt på Himmerland Golf & Spa Resort tilbyder særlige overnatningsophold.

Det gælder eksempelvis St. Binderup Kro i Års og Hotel Amerika i Hobro. Sidstnævnte er også et særligt golfophold, som inkluderer tre greenfee-billetter til banerne i enten Volstrup, Hobro eller Mariagerfjord Golfklub. I pakken er også 2 x 3 retters menu, 2 x overnatning 2 x stor morgenbuffet.

SE MERE OM OPHOLDSPAKKER OG PRISER