Small Danish Hotels udvider i H.C Andersens by

Frederik VI’s Hotel er med i Small Danish Hotel-kæden - og tiltrækker rigtig mange golfere. Foto: Frederik VI's Hotel

Landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, føjer nu Frederik VI’s Hotel i udkanten af Odense til medlemslisten og styrker derved tilstedeværelsen i eventyrernes by midt i landet.

Odense: Efteråret sætter rammen for endnu en udvidelse af Small Danish Hotels, når den landsdækkende kæde af hoteller, kroer og slotte indgår et samarbejde med det erfarne Frederik VI’s Hotel i udkanten af Odense.

”Vi oplevet øget efterspørgsel på hoteller i de danske storbyer. Derfor er vi glade for samarbejdet med Frederik VI’s Hotel, som er et attraktivt og centralt placeret hotel både for ferie- og forretningsmarkedet. Hotellet deler i høj grad vores værdier, der især kredser om den personlige betjening. Det er vigtigt for os, fordi det er vigtigt for vores kunder, og vi forventer derfor, at Frederik VI’s Hotel vil blive et populært hotel for vores mange loyale gæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

77 kroer, hoteller og slotte

Hotelkæden med de 77 kroer, hoteller og slotte fordelt over hele landet opruster gennem samarbejdet med det traditionsrige Odense-hotel sin tilstedeværelse på Fyn og øger kædens synlighed midt i Danmark.

Superior-værelse på Frederik den VI’s Hotel ved Odense.

Frederik VI’s Hotel startede som en kro helt tilbage i 1822 og ligger fortsat i naturskønne omgivelser i sin egen lille park, hvor der er rum og plads til at nyde lidt fred og ro – dejlig tæt på Odense by. Med tradition for service af høj kvalitet og kerneværdier som tilstedeværelse, fokus og glæde er hotellet ideelt til firmakonferencer og kurser samt weekendophold med fokus på hygge og kvalitetsoplevelser.

Med 62 værelser, fine mødefaciliteter samt motionsrum og sanserum er hotellet en ideel løsning til større eller mindre firmaarrangementer. Derudover er hotellet en skøn base for et ophold i hjertet af Danmark, hvor seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby og Egeskov Slot ligger inden for kort afstand.

Det erfarne hotel har længe haft ønske om at udvide sit kundesegment, styrke deres erhvervsnetværk og opnå større synlighed på markedet, og det ønske er de sikre på, at den landsdækkende hotelkæde kan hjælpe med at få gjort til virkelighed:

”Small Danish Hotels er en af de stærkeste hotelkæder i Danmark. Her på Frederik VI’s Hotel har vi fulgt kæden i nogle år, og de gør det godt på alle parametre både i forhold til forretnings- og fritidssegmenter. Samtidig har vi et produkt, der passer godt ind i det, Small Danish Hotels tilbyder, og vi er sikre på, at vi kan supplere hinanden rigtig godt,” siger administrerende direktør for Frederik VI’s Hotel, Jens Pedersen.

Hotellet bliver Small Danish Hotels’ tredje hotel i hjertet af Danmark. Alle kædens kroer, hoteller og slotte er individuelt ejede, men byder alle sammen på kerneværdier som personlig betjening og varmt værtskab.