Første spadestik sætter gang i nybyggeri hos Royal Oak

Borgmester Egon Fræhr og direktør på Royal Oak, Martin B. Ovesen, tog det første spadestik til byggeriet af de ti nye golfhuse. Bagerst fra venstre er det restaurantchef Thomas Marxen samt Jesper og Jens Arkil fra ejerkredsen.

Opførelsen af ti nye golfhuse ved Royal Oak i Jels er nu undervejs. Næste etape bliver byggeri af længehus med wellness, padeltennis samt muligheder for selskaber, konferencer og andre sammenkomster.

Jels: De store entreprenørmaskiner er kørt i stilling ved Royal Oak i Jels, og de første større stakke af jord præger allerede arealerne, hvor Jelsgaard tidligere lå.

Royal Oak har indledt byggeriet af de ti nye golfhuse, som skal give gæster mulighed for at overnatte ved golfklubben. Borgmester i Vejen Kommune, Egon Fræhr, tog sammen med direktøren i golfklubben, Martin B. Ovesen, det første spadestik i overværelse af Jesper og Jens Arkil samt restauratør Thomas Marxen. De to Arkil-brødre har aktiemajoriteten i selskabet bag golfklubben.

Ti golfhuse er ved at blive opført ved Royal Oak i Jels. Illustration: Royal Oak

Vejen Byråd har godkendt en ny lokalplan for området. Med den lokalplan vil Royal Oak ifølge borgmester Egon Fræhr kunne komme videre med udvidelsesplanerne, og han udtalte ved lejligheden, at han er overbevist om, at projektet vil styrke udviklingen i Jels:

– Med det højkvalitets-tilbud både med golfhusene og en af Danmarks bedste golfbaner vil Royal Oak tiltrække mange turister til Jels fra både Danmark og udlandet. Det understøtter den positive udvikling i Jels og er med til at sætte Jels og Vejen Kommune på verdenskortet, fastslår borgmester Egon Fræhr.

Længehus med wellness

I forbindelse med den officielle igangsætning af byggeriet, som ud over golfhusene også vil komme til at omfatte et længehus med blandt andet wellness-faciliteter samt padeltennis, var der inviteret til et informationsmøde om de nye aktiviteter, som sættes i gang. Omkring 80 gæster var troppet op. Opførelsen af længehuset, som også kommer til at rumme muligheder for selskaber, konferencer og andre møder, indledes formentlig i foråret 2022.

– Vi er i gang med et større udviklingsprojekt på Royal Oak, og der vil i den kommende tid komme til at ske en masse på hele området. Vi vil i den forbindelse gerne give lokalbefolkningen et indblik i projektet, og tankerne omkring udviklingen, forklarer Martin Ovesen, direktør på Royal Oak.

Ved arrangementet kunne Jesper Arkil samtidig sætte gæsterne ind i de fremtidige planer for golfbanen og området med nybyggeriet. Også den nyrenoverede restaurant var der mulighed for at se nærmere på.

Onsdag den 13. oktober afvikles der et nyt arrangement, hvor der bliver mulighed for at høre nærmere omkring Royal Oak. Det sker ved en gåtur rundt om Nedersøen i Jels. Klokken 9.30 går det løs, og turen kommer til at gå forbi Royal Oak, hvor chefgreenkeeperen vil give et indblik i, hvad der kræves for at holde en golfbane i den gode kvalitet, som præger Royal Oak. Samtidig vil der desuden også vil blive fortalt omkring byggeprojektet og planerne for det kommende år.

Af Jørgen Schultz