Martin Ovesen engageret på Royal Oak i Jels

Martin Boel Oversen skal frem til næste forår være med til at udvikle strategien på Royal Oak-anlægget i Jels. Pressefoto

Challenge Tour-spilleren skal frem til næste sæson være med til at udvikle den fremtidige strategi på Royal Oak-anlægget i Jels.

Jels: Royal Oak Golf A/S i Jels har udvidet staben af medarbejdere med den professionelle golfspiller Martin Boel Ovesen fra Kolding.

Martin Boel Ovesen, som spiller på Challenge Touren, skal være med til at udvikle og eksekvere den fremtidige strategi for det hæderkronede golfanlæg i Jels. Der er tale om et engagement, som varer til sæsonstarten for European Challenge Tour 2021, hvor Martin Boel Ovesen igen vil være at finde blandt spillerne. Derfor er det også en del af aftalen, at Martin fortsat holder et højt træningsniveau, så han er 100 procent klar til sæsonstart på touren 2021.

Royal Oak-anlægget blev åbnet tilbage i 1992 – og ligger smukt ved Nedersøen i Jels. Foto: Royal Oak Golf ClubDer har gennem mange år været lagt stor vægt på Royal Oaks høje kvalitet, og den varetages af chefgreenkeeper Mitch Davis. Restauranten Royal Oak drives af Thomas Marxen i de hyggelige, stråtækte omgivelser og besøges af både golfspillere og gæster udefra. I klubbens administration er Morten Fagerberg leder af sekretariatet, mens træningen af klubbens medlemmer i sæsonen varetages af golfpro’en Mark Gates fra Haderslev.

Bidrag til udviklingen

Martin Boel Ovesen er glad for sin nye opgave:

– Ejerne af Royal Oak har gjort det klart, at de ønsker at sætte en ny strategi og udvikling i gang for at skabe nye og gode oplevelser på stedet. Det er jeg glad for at være en del af, og jeg ser frem til, sammen med Morten, Mitch, Thomas og resten af teamet at bidrage til udviklingen af dette fantastiske sted.

Martin Boel Ovesen, som foruden sit talent for golf også har en uddannelsesmæssig baggrund som revisor, får brug for alle kompetencer i den nye opgave i Royal Oak. En af repræsentanterne for ejerkredsen af Royal Oak, Jesper Arkil, udtaler:

– Der er så mange muligheder for at udvikle stedet her, og vi vil gerne gøre brug af talentfulde mennesker, der både har en forretningsmæssig sans, godt netværk og en dyb indsigt i golfsporten. Hvem anden end Martin? Vi glæder os meget til samarbejdet, konstaterer Jesper Arkil.