Coronavirus får ikke Masters til at ændre planlægningen

Arrangørerne af Masters fortsætter planlægningen af årets første major på trods af coronavirus.

Planlægningen på Augusta National fortsætter som planlagt. Men arrangørerne er i kontakt med alle relevante myndigheder og eksperter – blandt WHO.

Augusta, USA: Fodboldkampe helt uden tilskuere. Skikonkurrencer uden aktivtet på tribunerne.

Også sportsarrangementer rundt i verden påvirkes af den smitsomme coronavirus. Har du billetter til årets første major, Masters i Augusta, så har arrangørerne fortsat til hensigt at fortsætte som planlagt. Først med Augusta National Womens Amateur i starten af april og så med den 84. udgave af Masters i dagene 9.-12. april.

– Alle forhold omkring sikkerhed, sundhed og velvære vil have vores højeste prioritet. Vi er til fulde opmærksomme på den nye coronavirus. Augusta National overvåger ikke kun situationen nøje, men samtidig konsulterer vi også relevante sundhedsmyndigheder og eksperter, konstaterer Fred Ridley, formand for Augusta National Golf Club, i en meddelelse.

Arrangørerne er blandt andet i kontakt med WHO.

Det anslås, at omkring 40.000 patrons gæster turneringen. Der appelleres til alle gæster om at overholde og træffe alle passende og nødvendige forholdsregler for alles sikkerhed.