Garcia, Lowry og Poulter skal med til Ryder Cup

Her er de 12 spillere, som udgør Team Europe. Illustration: Ryder Cup.com

Tre rookies er der på det hold, som kaptajn Padraig Harrington står i spidsen for i slutningen af september.

Wentworth, England: Spændingen er udløst. Nogle timer efter afslutningen på BMW PGA Championship på Wentworth annoncerede den europæiske Ryder Cup-kaptajn Padraig Harrington de tre spillere, som bliver Captains Picks.

Spanske Sergio Garcia, ireren Shane Lowry og englænderen Ian Poulter skal med til Whistling Straits nær Chicago for at forsvare sejren fra Le National ved Paris for tre år siden med danske Thomas Bjørn som kaptajn.

De tre spillere indgår i Team Europe sammen med de ni andre, som allerede har skaffet sig adgang til holdet. Det er Paul Casey, Matt Fitzpatrick, Tommy Fleetwood, Tyrrell Hatton, Viktor Hovland (rookie), Rory McIlroy, Jon Rahm, Lee Westwood og Bernd Wiesberger (rookie).

Mens Lowry – vinder af The Open fra 2019 – er rookie i Ryder Cup-sammenhæng, så er det helt anderledes med Garcia og Poulter. Sammenlagt har de 15 Ryder Cup-opgør på deres CV, og Sergio Garcia har med 25,5 point den absolutte rekord som den spiller – på begge sider af Atlanten –, der har hentet flest point.

Ryder Cup-opgøret spilles i dagene 24.-26. september.