Kronprinsen og Ryder Cup-kaptajn kan opleves i Himmerland

Kronprins Frederik spiller med i Pro-Am'en forud for Made in Himmerland. Foto: Made in HimmerLand

Der bliver særdeles fornemt besøg ved Made in HimmerLand. Kronprins Frederik medvirker i i pro am’en, mens den nyudnævnte Ryder Cup-kaptajn Luke Donald er med i feltet.

Himmerland: Der bliver royalt og fornemt besøg, når det går løs med Made in HimmerLand i dagene 1.-4. september.

Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik deltager ved årets Made in HimmerLand Pro-Am onsdag den 31. august. Her bliver han holdkammerat med Tom Kristensen, Jacob Brunsborg og Thomas Bjørn.

Det er i alt fjerde gang, H.K.H. Kronprins Frederik spiller med i Pro-Am’en forud for Made in HimmerLand, og det glæder Made in HimmerLand promoter, Flemming Astrup, at kronprinsen igen er at finde på startlisten til onsdagens Pro-Am.

– Jeg glemmer aldrig synet fra 2014, hvor Kronprins Frederik slog ud på første hul. Der var flere tilskuere til den Pro-Am, ja vel næsten på det hul, end der er til de fleste Europa Tour finalerunder, siger en glad Flemming Astrup.

– Vi er naturligvis meget stolte over at have Kronprinsen med igen. Det giver helt klart en ekstra dimension til især pro-am’en onsdag, men faktisk også til resten af dagene. Vi håber, at folk igen vil komme og støtte Kronprinsen om onsdagen, slutter Flemming Astrup.

Den nyudnævnte Ryder Cup-kaptajn Luke Donald stiller til start ved Made in HimmerLand. Foto: Made in HimmerLand

Luke Donald på startlisten

I selve turneringen stiller Europas nyudnævnte Ryder Cup kaptajn, Luke Donald, til start.  Og det samme gør hans, indtil nu, eneste annoncerede vice-kaptajner Edoardo Molinari og Thomas Bjørn.

Luke Donald har tidligere vundet ranglisten både i Europa og på PGA Touren, og så har han ligget nummer et i verden. Det er med andre ord ikke en hr. hvem-som-helst, der dukker op i HimmerLand.

– Jeg glæder mig meget over at få Luke på besøg, siger Flemming Astrup; og fortsætter.

– Luke Donald er rigtig stor golfspiller og super god fyr, og hans resultater taler jo for sig selv. Mest af alt synes jeg dog, det er fantastisk, at vi fortsætter vores “tradition” med, at den europæiske Ryder Cup kaptajn er med i HimmerLand, uddyber han og tilføjer, at man dog missede 2021 Padraig Harrington på grund af corona.

Ugen efter Made i HimmerLand, når DP World Tour når til Wentworth, starter Ryder Cup 2023 kvalifikationen. Det giver en forhåbning om, at Made in HimmerLand kan spille en rolle sidst i kvalifikationen.

Køb din billet nu og bliv en del af golffesten

Der er stadig få billetter til salg til årets Made in HimmerLand, og vil du opleve Luke Donald, alle de danske stjerner samt en lang række andre internationale topnavne, så kan du købe din billet HER