Garmins Marq Golfer er lettere og stærkere

2. generation af Garmin Marq-serien kommer også med et særligt toolwatch for golfere. Foto: Garmin

2. generation af topmodellen, når det gælder toolwatches hos Garmin, er på gaden. Marq-serien kommer også med en særligt ur til golfere.

Buet safirglas.

Imponerende skarp Amoled-skærm.

Hurtigt reagerende touchscreen.

Marq-serien er den absolutte øverste hylde, når det gælder toolswatches fra Garmin. Kollektionen omfatter også et ur til ambitiøse golfere, som også er parat til at lade kreditkortet gløde. Uret er fremstillet fra en solid blok af Fues Carbon Fiber.

Marq Golfer Gen 2 er et moderne toolwatch som intet andet. Det er bygget af Grade 5 titanium for at være hårdere og stærkere med en imponerende ny og skarp Amoled-touchscreen. Uret giver op til 16 dages batterilevetid i smartwatchtilstand og op til 42 timer i GPS-tilstand.

Med mere end 42.000 forud indlæste golfbaner og Garmins mest avancerede data til tracking af spil nogensinde med Virtual Caddie, der fortæller dig, hvad du skal ramme, og hvor du skal sigte, kan din præstation nå helt nye højder.

Dette førsteklasses toolwatch har et præcisionsdesign med en urkasse på 46 mm fremstillet med det opsigtsvækkende pinjegrønne keramiske urkrans. Den detaljerede jacquardvævet nylonrem har en førsteklasses quickfit-mekanisme.

Der er masser af funktioner for golferne – eksempelvis hældninger på greens. Foto: Garmin

Avancerede golffunktioner

Uret har et omfattende sæt af avancerede golffunktioner – herunder Virtual Caddie, Hazard View, Wind Data, PinPointer med mere, så du kan spille bedst muligt. Green Contour data fås også med et Garmin Golf-medlemskab

AutoShot rundeanalysator måler og registrerer automatisk slagafstande, og uret har også Approach-CT10 køllesensorer for at få flere funktioner til automatisk registrering af spil.

Carbon-materialet giver et eksklusivt udseende på Marq-kollektionen, som er topmodellen hos Garmin. Foto: Garmin

Men også uden for golfbanen kan uret en masse – eksempelvis rådgivning om jetlag, som hjælper med at minimere effekten af jetlag ved at give vejledning om lyseksponering, søvnplan og motion baseret på din destination

Uret har brugervenlige knapper, der fungerer i næsten ethvert miljø, supplerer en hurtigtreagerende touchscreen for at forbedre din daglige smartwatch-oplevelse og kortinteraktion

Marq-serien har Smartwatch-funktionalitet, herunder musiklagring, Garmin Pay-kontaktløs betaling, håndledsbaseret pulsmåler, daglig aktivitetstracking, søvnovervågning og smart-notifikationer, der er kompatible med Apple- og Android-enheder

Marq Carbon-kollektionen er ganske enkelt specialbygget med overlegen navigations-, trænings- og forbundne funktioner, der hjælper med at berige enhver livsstil.

PRIS: Fra 22.000 kroner (Vejledende)

Af Jørgen Schultz