Marq-model fra Garmin har også golfspillernes interesse

Marq-modellerne fra Garmin kan tilpassei alle retninger - både omkring valget af remme samt farve og andet udseende. Foto: Garmin

Garmins topmodel er Marq-serien, som kan tilpasses den individuelle aktivitet. Også golfspillere drages hen mod modellen. Men den koster at få på håndleddet.

Urglasset er fremstillet i buet safirkrystal. Kransens materiale er titanium og kemarik, mens selve urkassen er af titanium.

Der er ikke gået på kompromis med noget, når det gælder den absolutte topmodel fra Garmin – den såkaldte Marq-model. Urene i serien kan tilpasses en lang række individuelle aktiviteter. Også golfspillere henvender serien til.

Golf er blot én af aktiviteterne, som kan tilpasses Marq-modellen. Foto: GarminAlle de funktioner, som golfspillere i forvejen kender fra andre af Garmins golfure, er at finde i Marq-modellen. Det gælder eksempelvis den virtuelle caddie, som formår at indregne vindhastighed og -retning, og som samtidig kan foreslå et jern eller kølle baserer på den afstand, som spilleren typisk svinger med. Faciliteten kendes også fra S62 Approach, som kom på markedet for nogle år siden.

LÆS MERE: S62 fra Garmin er det hidtil mest avancerede golfur fra Garmin

I uret sidder et genopladeligt litiumbatteri, som giver op til 12 dages batterilevetid i Smartwatch tilstand, 28 timer i GPS-tilstand, 48 timer i UltraTrac-tilstand og 9 timer i GPS-tilstand med musik.

2Omkring 41.000 baner er der at vælge mellem. For hver bane er der informationer omkring længder, hullets udseende, strafområderm bunker m.m. Foto: GarminUdover de mange golffunktioner er der også sundhedsovervågning i uret. Der er håndledsbaseret pulsmåler, der er daglig hvilepils, alarmer ved unormal puls, måling af vejrtrækningsfrekvens, iltmætning, fitnessalder (via app), body batteri-overvågning, stressregistrering samt informationer omkring søvn og søvnovervågning. Endelig er der særlig helsesporing til kvinder.

Kort fortalt: Garmin Marq er et moderne luksus-toolwatch, der er udviklet til den ultimative golfentusiast. Det er uret fra øverste hylde, og det er ikke billigt.

Priserne begynder ved 11.745 kroner.

Af Jørgen Schultz