Garmin og TaylorMade klar med særlig udgave af Approach S70

De to mærkevarer-producenter, Garmin og TaylorMade, er gået sammen om at lancere en særlig udgave af S70 Approach. Foto: Garmin/TaylorMade

TaylorMade Golf og Garmin annoncerer en særlig udgave af Approach S70 GPS-uret.

TaylorMade Golf og Garmin har udviklet et specialudgave af Garmin Approach S70 smartwatch. Samarbejdet kombinerer ikonisk TaylorMade-design med Garmins banebrydende smartwatch-teknologier.

TaylorMade og Garmin har kombineret deres passion for golf for at skabe en eksklusiv Garmin Approach S70 under TaylorMade-mærket. Uret har TaylorMade “Metal-T”-logoet på knapkronen, omgivet af en eksklusiv TaylorMade kobberring rundt om ringen med TaylorMade- og Garmin-markeringer på urkassen. Armbåndene er bragt sammen med en kobberfarvet lås.

Med sin kobber-farve har uret fra TaylorMade og Garmin er helt særligt udseende. Foto: TaylorMade/Garmin

Kobberfarvegangen er inspireret af farven, der spiller en vigtig rolle i TaylorMades historie, men som også er gået over i den moderne æra på Garmins Approach S70 smartwatch. Uret repræsenterer en synergi mellem begge mærker, der stræber efter at drive innovation og ydeevne.

De to producenter lægger med deres samarbejde vægt på, at det særlige S70-ur fokuserer på at gøre golfspillere bedre ved at kombinere og skabe innovation i en specialudgave af et banebrydende produkt.

Uret har en 1,4-tommer Amoled-berøringsskærm. Uret bringer cirka 43.000 golfbaner til live – og indeholder alle de værktøjer, golfspillere kan bruge til at forbedre deres handicap.

Af Jørgen Schultz