Golf under nordlige himmelstrøg: Green2green står bag Norden Classic

Skagen Classic med ophold på Hvide Klit er den første af de fire matchturneringer, som Green2green afvikler i denne sommer.

Rejseselskabet Green2green er klar med fire mindre matchture rundt i Danmark samt på en klassebane i det nordtyske.

Der er ingen tvivl om, at der vil være længere mellem de mange golfbags i lufthavnene, end vi ellers ser i sommerperioden.

Rigtig mange golfere vil i år også droppe rejsen sydpå, og rejseselskabet Green2green har som et alternativ valgt at arrangere fire mindre matchture rundt i Danmark samt i det nordlige Tyskland.

Kerteminde Classic kommer til at foregå på den formidable Great Northern-bane.Matchtour Norden Classic er fællesnavnet.

De fire turneringer

– Matchturene vil være arrangeret af vores kyndige matchledere, og de vil afvikle turneringerne på bedste vis, som vi kender det fra vores rejser rundt i verden. Turneringsformat vil skifte fra sted til sted, og der vil være indlagte konkurrencer og andet sjov. Vi håber, de kan give anledning til at møde nye og gamle rejsefæller samt opleve nogle af Danmarks skønneste golfbaner og naturområder, lyder det i et nyhedsbrev fra Green2green.

Norden Classic har også en afstikker til den kendte Europa Tour-bane Gut Kaden lige nord for Hamborg.De fire ture foregår således:

  •  9.til 12. juli – Gut Kaden Golf, Tyskland. Tre nætters ophold med pris fra 3.998 kroner.
  •  4. til 6. august – Hotel Hvide Klit. Skagen Classic afvikles med to nætters ophold med pris fra 2.895 kroner.
  • 26. til 28. august – HimmerLand Classiv. Afvikles med to nætters ophold med priser fra 2.998 kroner.
  •  13. til 14. september – Great Northern. Kerteminde Classic afvikles med en enkelt overnatning med priser fra 2.845 kroner.

Green2green’s øvrige rejser i sensommeren, efteråret og vinteren findes på selskabets website