Golf efter corona: Matchture er på vej op i omdrejninger

El Rompido Classic ved Sevilla er et godt bud på en matchtur til Spanien. Foto: Green2green

La Gomera – en af de små kanariske øer – og Madeira er nyheder hos rejseselskabet Green2green, når det gælder matchture.

Da lufthavnene nærmest fra den ene dag til den anden lukkede ned, og flyvemaskinerne stod grounded side om side rundt i lufthavnene, var det også slut med de populære matchture for golfspillerne.

Flere rejseselskaber begyndte at tænke anderledes og satsede i stedet på at finde destinationer i Danmark eller i hvert fald i køreafstand.

Efter at restriktionerne stille og roligt fjernes, og det normale begynder at indfinde sig igen, er matchturene også på vej tilbage.

Et af de selskaber, som har flere af slagsen på programmet, er Green2green med hovedkvarter tæt ved Århus.

Allerede i begyndelsen af oktober går det løs med en tur til Sicilien, i november er der mulighed for at checke-in til et dejligt hotel og golfbane ved El Rompido Classic ved Sevilla i Spanien samt Islantilla Golfweek ligeledes i Spanien.

Tecina-banen ligger med en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og med vulkanen Teide på naboøen Tenerife som kulisse. Foto: GolfXtra

To nyheder ude i Atlanten

I begyndelsen af 2022 er der to nyheder på programmet. I januar er der La Gomera Classic på det fantastiske Tecina-anlæg, hvor hotel og golfbane ligger side om side med en spektakulær udsigt ud over Atlanterhavet. Matchturen foregår fra den 15.-22. januar med afrejse fra Aarhus Lufthavn.

Læs GolfXtra’s reportage fra La Gomera

Fra den 6.-13. februar er der Madeira Island Classic, hvor der bliver mulighed for at spille øens to baner, Palheiro og Santo da Serra.

Skal det være en matchtur ude i Det Indiske Ocean, så er Mauritius et godt bud fra Green2green. Foto: Green2green

Skal det være oversøisk og luksus, så er der fra den 28. februar til den 13. marts mulighed for at komme på en oplevelsesrig tur til Mauritius ude i Det Indiske Ocean med overnatning på Telfair Awali og golf på banen lige ved siden af, hvor Rasmus Højgaard fik sit første tour-sejr.

Læs GolfXtra’s reportage fra Heritage Golf Club

Mange flere info om matchturene fra Green2green kan findes HER

Af Jørgen Schultz