Lübker Golf og Spa Resort åbner igen for subtropisk bad og fitness

Fra torsdag den 25. juni er der igen adgang til Subtropisk Bad og Fitness i Lübker Square. Foto: Lübker Golf og Spa Resort

Fra torsdag den 25. juni er der igen åbnet i Lübker Square, og der er også adgang til spa- og wellness-faciliteter.

Djursland: Hvad kan være mere forfriskende ovenpå en dejlig golfrunde at opleve en afkøling og få løsnet op i et subtropisk bad.

Fra torsdag den 25. juni er der igen åbnet i Lübker Square, hvor der igen kan bydes velkommen i Subtropisk Bad og Fitness.

– Lageret med håndsprit er fyldt op, afstandsmarkeringer er på plads, og vi sikrer ekstra rengøring, og at der ikke lukkes flere ind, end myndighedernes restriktioner tillader – så kom trygt til vandsjov og fitness-aktiviteter igen, lyder det fra Lübker Golf og Spa Resort.

Attraktive priser på spa og wellness

Der er fuld adgang til Spa & Wellness samt skønne behandlinger, og i øjeblikket har resortet skruet prisen helt ned på en lindrende velvære-massage, som øger blodgennemstrømningen i kroppen og udrenser affaldsstoffer. Prisen er 499 kroner i stedet for normalprisen 695 kroner.

Der er også mulighed for Familie Spa. På udvalgte dage kan familiens børn og voksne nyde godt af både de lækre spafaciliteter og Subtropisk Bad. Familie Spa kan bookes hver torsdag og søndag i ugerne 26-32 kl. 10.00-13.00 til priser på 179 kroner pr. person.