Pragtfulde golfbaner trækker flere gæster til Bali

New Kuta er en spektakulær bane helt ude ved havet.

Fire golfbaner – nogle ganske tæt ved havet – er der at vælge mellem på den indonesiske ø, hvor også kulinariske fortræffeligheder lokker.

Den indonesiske ø Bali er ikke bare kendt for sine eksklusive ferie-resorts samt kridhvide sandstrande.

Drømme-øen, som nogle kalder Bali, er også kendt for særdeles lækre golfbaner. Fire  golfbaner er der rundt på øen, hvor befolkningen kommer turisterne i møde med en usædvanlig varme og hjælpsomhed.

Efter runden er det svært ikke at nyde klimaet fra klubhusets terrasse på Bali National.

De fire baner tilbyder hver på deres måde en unik oplevelse, og ingen golfspillere bør besøge Bali uden at spille mindst én af dem. Uanset om du vil prøve kræfter med lange drives i krateret af en uddød vulkan på Handara Golf Resort Bali, udfordres af fantastiske omgivelser på klippetoppen i New Kuta Golf Club, eller du vil orøve lynhurtige greens på Bali National Golf Club, er du sikker på at blive beruset af de golfvidundere, denne magiske ø har at byde på.

Når det gælder indkvartering er der en række 4- og 5-stjernede hoteller på strandene i Seminyak & Nusa Dua. Desuden er der hundredvis af luksusvillaer med med private pools og med alt lige fra et enkelt til seks soveværelser. I øvrigt til overkommelige priser.

Når det ikke gælder golf, er der muligheder for at lade sig overbevise om de kulinariske fortræffeligheder, som Bali har at byde på. Restauranter i Seminyak samt andre områder har gennem de senere år tiltrukket dygtige internationale kokke.

Af Jørgen Schultz