Spektakulær og betagende golfoplevelse på Bali

Bali National Golf Club har en enestående beliggenhed på sydsiden af Bali. Foto: Bali National Golf Club

Bali National Golf Club sigter efter at blive et flagskib i Asien/Stillehavet. Gæsterne kan lade sig indkvarter i en af resortets luksusvillaer.

Med kun 20 minutters kørsel fra Ngurah Rai Bali International Airport, tilbyder Bali National Golf Club besøgende en virkelig luksuriøs golfoplevelse med den nydesignede bane. Tre forskellige sløjfer er der. 

Hullerne 1 til 9 byder på åer, kløfter og naturlig vegetation fyldt med tropiske fugle, mens hullerne 10 til 16 tilbyder golfspilleren frodige, blidt skulpturelle fairways gennem en naturskøn lund. Endelig er det ø-greenen på hul 17 et dramatiske højdepunkt, mens hul 18 ved søen er et særdeles udfordrende afslutning på en sand golfmæssig test.

Bali National Golf Club satte tilbage i 2014 punktum for et komplet redesign, som blev foretaget af Nelson & Haworth Golf Course Arkitekter.

Ud over en betagende golfbane er der også et luksuriøst klubhus. Foto: Bali National Golf Club

Banen er i dag kendt som en af de mest udfordrende golfbaner med fremragende banebetingelser og spektakulær udsigt over det majestætiske Gunung Agung-bjerg og Det Indiske Ocean. Klubben suppleres også med premium-faciliteter såsom omklædningsrum, pro shop, restaurant og terrasse samt lounge.

Der er masser af vand i spil på banen – ikke mindst på de afsluttende huller. Foto: Bali National Golf Club

 

Nu er banen netop blev kåret som den næstbedste bane i området Asien-Stillehavet. Da Bali fremstår som en verdensomspændende golf- og indkvarteringsdestination, sigter Bali National Golf Club efter at blive et flagskib i Asien og Stillehavet.

Bali National Golf Club er absolut topklasse med et design, så der er tale om en mesterskabsgolfbane, der måler 6.878 meter fra de bagerste teesteder.

17. hul byder på en fantastisk ø-green, hvor en god score kan gå hen og ende i søen. Foto: Bali National Golf Club

Luksuriøs oplevelse med butlerservice

Faciliteterne inkluderer et moderne designet klubhus, spisestue og mødefaciliteter, David Leadbetter Golf Academy og syv luksusvillaer, der hver har deres egen private pool, fuld butlerservice og spektakulær udsigt over banen. Desuden kan gæsterne slappe af i solen på den private strand kun 200 meter væk.

Bali National Golf Club tilbyder besøgende en virkelig luksuriøs golfoplevelse med den nydesignede Bali National Golf Club, der har tre forskellige spillemiljøer fordelt rundt på 18-hullers banen. Hullerne 1 til 9 har bæk, kløfter og indfødt vegetation fyldt med tropiske fugle, mens hullerne 10 til 16 tilbyder spillerne frodige, let skulpturelle fairways gennem en moden lund. Endelig er der hul 17 med en ø-green samt et svært afslutningshul på 18.

En række luksusvillaer kan der checkes ind i. Villaerne er så store, at de også er velegnede til grupper. Foto: Bali National Golf Club

For at fuldføre golfoplevelsen tilbyder Bali National luksusvillaer for golfspillere, der ønsker at bo, hvor de spiller. Bali National Golf Villas ligger inde i byen og kan prale af syv luksuriøse villaer med udsigt over de udfordrende og fantastiske 17. og 18. hul. Hver villa har plads til op til seks gæster.

Af Jørgen Schultz