Golfen og musikken spiller ud til Stillehavet

Helt ude i strandkanten ligger det fire-stjernede Hard Rock Los Cabos-hotel. Bag ved ligger golfbanen. Foto: Hard Rock Los Cabos

På den mexicanske Baja California Sur-halvø ligger Hard Rock Los Cabos – omgivet af golfbane og Stillehavet.

Hard Rock Hotel Los Cabos lader intet tilbage at ønske, når det gælder musik eller golf.

Hotellet ligger tæt ved Stillehavet på California-halvøen – kun 15 minutter fra centrum af byen Cabo San Lucas. Det luksuriøse hotel er fyldt med Hard Rock-kædens ikoniske musikånd.

Ikke færre end 639 værelser har hotellet – herunder naturligvis Hard Rocks mærkevare, når det gælder overnatning; Rock Star Suite. Det er en episk 4000-kvadratmeter stor to-værelses suite ved havet med en sand overflod af faciliteter.

Der er masser af relax-muligheder på Hard Rock Los Cabos-hotellet. Foto: Hard Rock Los Cabos

Blandt luksusfaciliteterne tilbyder hotellet ubegrænset alt inklusive, så ferierende kan læne sig tilbage, slappe af og forkæle sig fuldstændigt med paradis og luksus. Uanset om det er wellness-mulighederne i spa-centret, forkælelse i stjerne-kvalitet i en beauty-salon eller et actionfyldt eventyr på regionens mest betagende steder.

Derudover kan ejendommen prale af et Body Rock-fitnesscenter (avanceret fitness- og vægttræningsudstyr) og ikonisk musik i de offentlige områder. Hard Rock Hotel Los Cabos tilbyder også fem swimmingpools og svømmehaller, vandrutschebaner og tre lounger, herunder Moonlight Lounge.

Otte tema-restauranter

Hotellets otte tema-restauranter spænder fra Los Gallos (mexicansk) og Toro (steakhouse) til Ciao (italiensk) og Ipanema (brasiliansk rodizio). Hotellet har også døgnåben spisningsservice.

Underholdningsmuligheder inkluderer familievenlige områder og kun for voksne, en bowlingbane, to tennisbaner, en basketballbane og Hard Rocks eget brandede børneprogram, Hard Rock Roxity Kids Club.

Helt fantastiske pool-områder er der på hotellet. Plus at der kun er få minutters gang til stranden. Foto: Hard Rock Los Cabos

David Love III-design

Golfspillerne kan se frem til herlige udfordringer på Diamantes ellers private baner.

Dunes Course, et Davis Love III-design, blev åbnet i 2010. Banen har et blændende layout skåret i massive sanddyner, der ligger over Stillehavet. Ud i havet er det ikke et særsyn, at der er udsigt til masser af hvaler.

Dunes Course har formået at lande talrige flotte placeringer i blandt andet Golf Magazine og Golf Digest.

Af Jørgen Schultz