Puerto Rico er fyldt op med golfbaner i særklasse

TPC Dorado Beach East Course ligger med en herlig udsigt fra en del af hullerne.

Ikke færre end seks baner i Puerto Rico rangerer i top 30, når det gælder golf i Caribien. En af dem er Grand Reserve Country Club i Rio Grande.

Puerto Rico, Caribien: I den næstsidste weekend i februar 2020 var PGA Touren med blandt andet Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen i feltet på besøg på Puerto Rico.

Øen i Caribien er et sandt eldorado, når det gælder golf. Ikke færre end seks baner er med på top 30-liste, når det gælder det mest anerkendte baner i Caribien. Én afd dem er Grand Reserve Country Club i Rio Grande, hvor PGA Touren var på besøg.

St. Regis Beach-golfbanen er én af de seks baner på Puerto Rico, som er på top 30 listen over de bedste baner i Caribien.

De seks baner på top 30-listen er følgende:

The St. Regis Bahia Beach, desinet af Robert Trent Jones Jr. (2008)

TPC Dorado Beach, East Course, designet af Robert Trent Jones Sr. Og renoveret af Robert Trent Jones Jr. I 2011.

Palmas del Mar, Flamboyan Course, designet af Rees Jones (1998)

Royal Isabela, Links Course, designet af David Pfaff i samarbejde med Charlie and Stanley Pasarell (2009)

Coco Beach Golf Club (Hyatt Regency Grand Reserve), Championship Course, designet af Tom Kite (2007). Det var her, at PGA Touren var på besøg.

Palmas del Mar, Palm Course, designet af Gary Player (1974)

Spredt over hele øen

Banerne er placeret rundt over hele øen fra den nordvestlige spids til østkysten – med adskillige af banerne i den nordøstlige del af Puerto Rico nær hovedstaden San Juan. Fremhævende med tropisk pragt og bemærkelsesværdig havudsigt er alle seks kendte for deres førsteklasses service og inspirerende omgivelser. Der er 18 baner i alt i Puerto Rico, alle åbne for greenfee-gæster-

De seks baners placering på top 30-listen glæder på Puerto Rico:

– Der er mere end 250 golfbaner i Caribien og i Mexico. Når tidsskriftet Golfweek vælger seks Puerto Rico-baner, fortæller klart den fremragende kvalitet, som vores golfbaner og resorts har, fastslår Leah Chandler, Discover Puerto Rico, Chief Marketing Officer.

Ud over de mange golfbaner er Puerto Rico også kendt for stribevis af resorts – her The St. Regis Bahia Beach.

Puerto Rico er i det hele taget en fortryllende destination, hvor det bugner af historie, kultur, gastronomi, natteliv, strande, hoteller og resorts. Der er mere end 4.000 restauranter, og Puerto Rico er udnævnt til top 10 Aribnd-destinationer i verden.

SE MERE om Puerto Rico