Ultimativ luksusferie med hotel, spa og golf i Mexico

Moon Palace har alt, hvad feriehjertet kan begære ud til den mexicanske golf. Foto: Moon Palace Cancun

Ud til den mexicanske golf ligger Moon Palace Cancun, som har givet Mexico et ekstraordinært løft, når det gælder luksusgolf.

Moon Palace Cancun i Mexico er femstjernet luksus – og har modtaget talrige kåringer, når det gælder om at finde frem til de førende golfresorts i Nord- og Mellemamerika.

Moon Palace Cancun er prikken over i’et i Cancun- og Riviera Maya-regionerne, og resortet har givet et ekstraordinært løft til luksusgolfsegmentet.

Lige ved siden af hotellet ligger Moon Spa & Golf Club. Klubben er hjemsted for en af ​​de kun to Jack Nicklaus Signature-golfbaner i Cancun. Med 27 huller (Par 72) fordelt på tre baner med hver ni huler har gæsterne masser af muligheder.

Top-gourmetrestauranter er der at vælge imellem på det store resort. Foto: Moon Palace Resort

Private golfvillaer

For den ultimative bekvemmelighed og afslapning kan gæsterne bo i private golfvillaer lige på banen. Villaerne er designet til to voksne og har dobbelt boblebad, separat opholdsområde og en stor afskærmet terrasse. Gæsterne har også mulighed for brug af deres egen golfbuggy.

På hotellet er der en lang række faciliteter, som gør ferien til noget ganske særligt. Der er gourmetrestauranter, sportsbar, pro-shop, spa med en hydroterapi og aromaterapilounge og meget mere.

Spillere, der booker tre nætter eller længere, kan nyde ubegrænsede golfrunder på Moon Spa & Golf Club eller Riviera Cancun Golf Club. Med i pakken er en delt buggy, ubegrænset mad og drikke i klubhuset og omkring golfbanen.

Indkvartering kan både foregå i hotel-værelser samt i private oolfvillaer. Foto: Moon Palace Cancun

Bred vifte af aktiviteter

Hele feriestedet er sammensat af tre sektioner, der hver har en bred vifte af aktiviteter og faciliteter, herunder en dobbeltbølgesimulator, overdådige svømmebassiner, et børnelandspark, basketballbaner, tennisbaner, avanceret fitnesscenter med private klasser som yoga og Pilates, flere spisesteder med køkken i verdensklasse, barer, der serverer premium spiritus, en ultra-chic natklub, signatur Spa og meget mere.

Gæsterne kan opgradere til The Grand at Moon Palace Cancun, den mest luksuriøse del af Moon Palace Cancun. Med mere end 1.300 gæsteværelser og en overdådig lobby tilbyder The Grand gæsterne det skræddersyede strejf af en boutique-oplevelse.

Af Jørgen Schultz