Golfens Dag bliver tidligst afviklet i slutningen af maj

Golfens Dag afvikles rundt i 128 klubber på søndag den 24. april. Foto: GolfXtra

Risikoen for coronasmitte får Dansk Golf Union til at udsætte Golfens Dag, som skulle have været afviklet søndag den 26. maj.

Københoved: Golfens Dag søndag den 26. april bliver endnu et offer for coronakrisen.

Dansk Golf Union meddeler, at det årlige arrangement er udsat.

– Selv hvis Danmark igen åbner for alle typer aktiviteter fra den 13. april, tror vi ikke, at det vil være aktiviteter som Golfens Dag, der vil stå øverst på prioriteringslisten for de danske familier. Golfens Dag vil dermed ikke have den ønskede effekt i forhold til rekruttering af nye medlemmer, skriver Dansk Golf Union i en meddelelelse på danskgolfunion.dk.

Fantastisk anledning til rekruttering af nye golfere

DGU vil nu i stedet følge udviklingen af coronavirus og venter, at Golfens Dag kan afvikles senere.

– Vi mener stadig, at Golfens Dag er en fantastisk anledning for rekruttering af nye medlemmer, og behovet for rekruttering er i den nuværende situation blot endnu større. Mange golfklubber har allerede lavet et stort arbejde med planlægning af Golfens Dag, som kan udnyttes på et senere tidspunkt. Vi har ligeledes en forventning om, at en planlagt national kampagne skaber god effekt. Derfor vælger vi at finde en ny dato for Golfens Dag frem for helt at aflyse aktiviteten, lyder det fra Dansk Golf Union.

Den nye dato for Golfens Dag bliver tidligst i slutningen af maj. Datoen vil blive meldt ud seneste fire uger før, så golfklubberne har et rimeligt varsel til planlægning af Golfens Dag, hvor flere tusinde mennesker typisk prøver kræfter med golfsporten.