Grotta Giusti er femstjernet spa – tæt på olivenlunde og vinmarker

Grotta Giusti Spa og Golf Resort er en toscansk kursted af højeste klasse. Foto: Grotta Giusti

Grotta Giusti er navnet på et resort i Toscana, hvor der er ferie- og spa-oplevelser for alle pengene. Lige ved siden af kurstedet ligger en 18 hullers golfbane.

Monsummano Terme, Italien: Nærmest midt mellem de to kendte toscanske turist-metropoler, Lucca og Firenze, ligger Grotta Giusti Resort Golf and Spa – flere gange kåret som et af verdens bedste underjordiske spa-oplevelser.

Det unikke kursted omfatter fantastiske spa-oplevelser helt ned til 200 meter under jorden. Foto: Grotta Giusti

En lille kilometer er der ind til byen Monsummano Terme. Grotta Giusti Resort Golf and Spa har nogle helt fantastiske spa-faciliteter, som er indrettet i grotterne et stykke under jorden. Helt ned til 200 meter.

Lige uden for resortet ligger der en herlig 18 hullers golfbane.

Resortet har den største termiske grotte. Spa-gæsterne kan glæde sig til tre forskellige områder; Paradiso, Purgatorio og Inferno – hver med en anden temperatur, som sammen med termiske dampe giver vigtige sunde fordele for huden og kroppen.

I området er der også muligheder for både at smage dejlig olivenolie samt smagfulde vine. PR-foto

I den termiske underjordiske sø strømmer salt-sulfat-alkalisk mineralvand ved cirka 34 grader. I søen er det muligt at opleve en flydende behandling og dykningssessioner.

Hotel i villa fra 19. århundrede

Hotellet er indrettet i en villa, som stammer tilbage fra det 19. århundrede, og som blev gendannet til sin oprindelige pragt med omhyggelig omhu og opmærksomhed på enhver detalje.

I området er der også hyggelige olivenlunde med muligheder for at smage den dejlige italienske olivenolie. Og så er der vinmarkerne, hvor gæsterne også kan nyde et glas eller to.

Gæsterne bydes velkommen med indlagte trægulve, renoverede værelser, ny belysning, nye farver, der forbedrer værelserne og stemningen og med masser af komfort i det smukke hotel. Det er elegant møbleret, dekoreret og omgivet af en ældgamle park.

Værelser og suiter har i 2019 været igennem en omfattende modernisering. Foto: Grotta Giusti

Resortets gæstfrihed er kendt viden om, og det dedikerede personale leverer en service med lidenskab til at skabe evige øjeblikke. Flere restauranter og barer sørger for de kulinariske lækkerier.

Uden for ligger den toscanske natur i al dens pragt, og lige ved siden af hotellet ligger også en 18 hullers golfbane.

Af Jørgen Schultz

LÆS MERE: Se tilbuddene fra Grotta Giusti