HimmerLand indgår greenfee-aftaler med seks andre danske baner

Fra 2024-sæsonen har HimmerLand indgået en greenfee-aftale med seks andre anerkendte danske golfbaner. Foto: HimmerLand

Den 1. januar 2024 trådte HimmerLands nye greenfee aftaler med seks af Danmarks mest anerkendte golfklubber i kraft. Det nye samarbejde skal være med til at give golfklubbernes medlemmer mulighed for at spille på nogle af Danmarks mest velanlagte og velplejede golfbaner.

De nye greenfee aftaler er indgået med tanken om, at de fuldgyldige medlemmer i de respektive golfklubber, som er en del af samarbejdet, kan få en favorabel pris på greenfee. Samtidig får de muligheden for at udforske golfbaner af høj kvalitet indenfor banelayout og –pleje flere forskellige steder i Danmark.

Joan Ejlertsen, golfmanager i HimmerLand.

Golf Manager i HimmerLand, Joan Ejlertsen, glæder sig i en pressemeddelelse over samarbejdet og den mulighed det tilbyder resortets og samarbejdspartnernes klubmedlemmer.

– Vi har indgået samarbejdet om nye greenfee aftaler for at favne bredden af Danmark. På den måde giver vi vores klubmedlemmer i HimmerLand samt de respektive golfklubber, der er bosat flere steder i landet, muligheden for at spille på golfbaner, der ligger indenfor den samme standard og kvalitet, siger Joan Ejlertsen og fortsætter:

– Med de nye greenfee aftaler, er det også vigtigt for os at værne om hele den naturoplevelse, der udfolder sig, når man spiller golf, som er noget af det vi særligt slår os på i HimmerLand. Samarbejdet er derfor indgået med golfklubber, der vægter smukke naturrige omgivelser, hvad end det gælder traditionel park bane eller linksbane. Fælles for alle golfbaner i greenfee aftalen er også, at de er anerkendt af garvede golfspillere, som ynder at spille på dem.

Et godt match

Én af de golfklubber, som HimmerLand har indgået greenfee aftale med, er Silkeborg Ry Golfklub, der ligesom HimmerLand har afviklet DP World Tour turneringen, Made in Denmark, som senere skiftede navn til Made in HimmerLand.

Jan Henriksen, Golf Manager i Silkeborg Ry Golfklub, er begejstret for samarbejdet og ser frem til, at deres medlemmer nu kan spille både New Course og Old Course til en favorabel pris.

– Samarbejdet giver vores klubmedlemmer mulighed for at spille på en anden bane, som har høj kvalitet på stand og kan tilbyde en god oplevelse. På den måde ser vi det som et rigtig godt match, da såvel vores som HimmerLands golfbaner er attraktive og har høje standarder. Med den nye greenfee aftale, forventer jeg derfor, at vores klubmedlemmer vil nyde godt af HimmerLand – også set i lyset af, at mange af medlemmerne er husejere i netop HimmerLand, siger Jan Henriksen og refererer til de cirka 330 privatejede feriehuse i HimmerLand.

Sidst HimmerLand og Silkeborg Ry Golfklub delte golfhistorie var i 2018, hvor Silkeborg Ry Golfklub for første gang afviklede den prestigefyldte DP World Tour turnering, Made in Denmark, som ellers kun er blevet afholdt i HimmerLand.

HimmerLand har indgået nye greenfee aftaler med følgende klubber:

 • Aalborg Golfklub
 • Stensballegaard Golf
 • Lyngbygaard Golf
 • Silkeborg Ry Golfklub
 • Holstebro Golfklub
 • Odense Golfklub

Fakta om de nye greenfee aftaler:

 • Der gives 33% i rabat af den til enhver tid gældende pris (priserne er dynamiske)
 • Prisen kan ikke komme under 300,- DKK pr. runde
 • Par 3-banen er undtaget
 • Gyldigt DGU-medlemskort skal medbringes og forevises
 • Flexmedlemmer og Long-distance medlemmer har ikke ret til at benytte ordningen

Af Jørgen Schultz