Hotel Jardin Tecina er en sand perle på La Gomera

Hotel Jardin Tecina ligger nærmest på en klippeside.

Det firestjernede hotel tæt ved fiskerbyen Playa de Santiago rummer stribevis af restauranter samt aktiviteter, som gør ferieoplevelsen til en fornøjelse. Og lige ved siden af ligger den spektakulære Tecina-golfbane.

La Gomera, Spanien: Kulinariske oplevelser, enestående udsigt, botanik og masser af muligheder for afslapning.

Udsigten er enestående, og byggeriet er opført i ægte kanarisk stil.

Når det firestjernede hotel har fået navnet Jardin Tecina, så kan det ikke overraske. Jardin er det spanske ord for en have. Hotellets omgivelser er netop et stort have- og parkanlæg, hvor der er masser af træer, buske og blomster. Der er så mange forskellige vækstarter, at hotellet tilbyder botaniske rundvisninger. Med sin placering ude på klippeskrænterne tæt ved den lille fiskerby Playa de Santiago er her ro og fred. Kun fuglenes kvidren bryder stilheden.

LÆS MERE: Spektakulær og fantastisk oase på La Gomera

434 værelser rummer hotellet i forskellige kategorier. Selve hotelkomplekset er opbygget som en kanarisk landsby med bungalows i to etager. Fem pools er der at køle af i, og flere af dem kan opvarmes i vintermånederne.

Club Laurel er hotellets beach club, som ligger nærmest helt nede ved havet.

Hotel med beach club

Hotellet har også sin egen beach club, Club Laurel, som ligger helt nede ved det brusende Atlanterhav. Adgangen foregår via en elevator, som er blevet placeret i en klippeskråning. Club Laurel har flere swimming pools, to barer samt to restauranter.

Sammenlagt er der ikke færre end fem restauranter på hotellet. For at være sikker på at få et bord på de tidspunkter, som gæsterne finder det passende, er det en god ide at bestille bord i hotellets reception.

Fra altanerne er der den skønneste udsigt ud over Atlanterhavet og ned mod fiskerbyen Playa Santiago.

De kulinariske tilbud varierer fra det lokale kanariske køkken til italiensk-inspireret mad. Restaurant Gara – opkaldt efter Garajonay Park, som er et af Europas ældste skovområder beliggende på øen. Her er det primært lokale retter, som tilbydes. I Club Laurel nede ved strandkanten er der i Barra Inca som noget forholdsvist nyt et menukort med peruviansk-inspireret mad.

Endelig er der Principal Restaurant, hvor alle gæster med halv- eller helpension indtager deres mad og drikke. Det er også her, at morgenmaden serveres. Et morgenbord som i øvrigt ikke lader noget tilbage at ønske.

Der er forskellige indkvarteringsmuligheder – både et- eller to værelser

Langt de fleste af hotellets gæster opholder sig i Principal Restaurant, og derfor kan det være befriende bekvemt og roligt at sætte sig til bords på en af de øvrige fire restauranter. Alt i alt har restauranterne et højt gastronomisk niveau, uden at økonomien løber løbsk.

Kig ned i fiskerbyen

Hvis det gælder om at opleve noget mere lokalt, er det oplagt at besøge en af restauranterne i Playa de Santiago, som ligger ti minutters gang fra hotellet. Her opholder mange af de lokale sig på det lille torv i skygge under et fantastisk birketræ. Flere af restauranterne har menukort præget af fiskeretter.

En hule for to. Hvis du og partneren vil have en middag helt for jer selv, er der mulighed for at reservere.

Tecina-anlægget – hotellet og golfbanen – udgør et sandt paradis for golfere, som sætter pris på kvalitet samt udpræget ro og fred. En sand perle.

En sjælden én af slagsen

 

Af Jørgen Schultz
i Playa Santiago, La Gomera

 

Jardin Tecina_3
Copyright: Roger Mendez Photographer
« af 11 »