Andalusisk resort med udsigt over Middelhavet og Sierra Nevada

Fra både hotellet og golfbanen er der udsigt til de sneklædte Sierra Nevada-bjerge. Foto: Playa Granada

Det firestjernede Hotel Playa Granada Club Resort & Spa Andalucia har bidt sig fast som et populært resort på Solkysten. Golfbanen Los Moriscos byder har med nogle huller helt nede ved strandkanten nærmest linksagtig karakter.

Playa Granada, Spanien: De fleste golfere sætter kursen mod sydvest, når de er landet i lufthavnen i Malaga på Costa del Sol.

Men et populært resort ligger i østlig retning. Playa Granada Club & Spa Resort er blevet et trækplaster på Solkysten. Resortet ligger ganske tæt ved Golf Los Moriscos helt ude ved Middelhavet.

Fra resortet er der ikke langt ud til Middelhavets blå bølger. Foto: Playa Granada Resort & Spa

Hotel Playa Granada Club Resort & Spa Andalucia er et firestjernet feriested ved stranden, der ligger i Granada Beach-området. Der er omkring 50-60 kilometer ind til lufthavnen i Malaga. Lufthavnen i Almeria længere østpå er ikke meget længere væk. Hotellets 329 værelser ligger spredt i mindre bygninger i en stor, velholdt have. De største værelser kan rumme op til fire personer, og der er mulighed for at bestille et værelse med havudsigt.

Gæsterne kan prøve kræfter med 18 hullers-banen Golf Los Moriscos, og derudover er der seks tennisbaner, udendørs pools, store haveområder med direkte adgang til stranden og aftenunderholdning.

95 kilometer til skisportssted

Skisportsstedet Sierra Nevada ligger 95 km væk fra resortet.

Playa Granada Club Resort har rummelige værelser med aircondition og egen balkon eller terrasse. Gæsterne har adgang til Granada’s WellFit Spa med indendørs swimmingpools, sauna, hammam og boblebad mod et tillægsgebyr. Andre faciliteter omfatter et stort fitnesscenter og yogaområde.

Restauranterne på hotellet har også udendørs servering. Foto: Playa Granada Resort & Spa

Kulinarisk tilbydes varierede buffetretter på Playa Granada Club Resorts restaurant, som har en solterrasse. Gæsterne kan også nyde La Bodega á la carte-restauranten, der byder på middelhavsretter og et bredt udvalg af spanske vine.

Los Moriscos-banen

Hotellet tilbyder specielle services og priser for deres golfspillere og gratis transfer mellem hotel og golfbanen.

Værelserne på det firestjernede resort er hyggelige og komfortabelt indrettede. Foto: Playa Granada Resort & Spa

Golf Los Moriscos er en 18-hullers bane med linkskarater. En del af hullerne spilles nærmest helt nede ved stranden, hvor der kan nydes en enestående udsigt ud over Middelhavet og Sierra Nevada med det kendte skisportssted. Rundt på banen er der en del vand i spil.

Af Jørgen Schultz

Fra golfbanen, som ligger i et forholdsvist fladt terræn, kan Sierra Nevada-bjergene ses i det fjerne. Foto: Playa Granada Resort & Spa