Når golf, vin, gourmet og spa går op i en højere enhed

Hotel Peralada er et resort med golf, gourmet, vin og spa I den nordlige ende af Costa Brava. Foto: Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Med en Michelinstjerne sætter Hotel Peralada Wine Spa & Golf nu trumf på, hvad der kan præsteres i Castell Peralada Restaurant. Resortet er én af de særdeles populære adresser på Costa Brava i Spanien.

Når golfferien skal krydres med gourmet og vin – og måske også spa-faciliteter i den høje ende –, så er det ikke nemt at komme udenom Hotel Peralada Wine Spa & Golf i Costa Brava-regionen i Spanien.

Hotel Peralada Wine Spa & Golf er et nydeligt og elegant 5 stjernet resort. Hotellet byder på middelalderstemning, fantastiske vine, gastronomi og en enestående resortbane i skønne naturomgivelser. Der er kun omkring 20 kilometer til den franske grænse, så udsigten er spektakulær med de sneklædte tinder i Pyrenæerne som kulisse mod nord.

Castell Peralada-restauranten er udstyret med en Michelinstjerne. Foto: Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Der er flere restauranter og barer at vælge mellem på hotellet, men det er Castell Peralada Restaurant, som er det mest fornemme sted at slå sig ned.

Tæt ved vingårde

Kokken Javi Martínez og maître og sommelier Toni Gerez bliver ved med at glæde spisende gæster med et gastronomisk forslag, der nyfortolker kulinariske traditioner på en kreativ måde og med avantgarde-forslag baseret på kvaliteten af produkterne fra L’Empordà, som kokken Xavi Sagristà har designet. Det har da også resulteret i, at restauranten er udstyret med en Michelinstjerne.

Hvorfor ikke tilsætte golfrejsen med en kulinarisk oplevelse med vin og spanske lækkerier. Foto: Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Golfresortet er idyllisk beliggende, omgivet at marker og vingårde i den lille charmerende by Peralada. Det er et sted med fred og ro med adgang til udendørs poolområder omgivet af terrasser og haver. 10 eksklusive suiter og 54 komfortable værelser med udsigt ud til golfbanen er der mulighed for at checke ind til

Hotel Peralada Wine Spa & Golf er et resort, som ikke lader noget tilbage at ønske.

LÆS MERE – OG BOOKING

Af Jørgen Schultz