Luksuriøse Hotel Mövenpick i Sousse er særlig ferieoplevelse

Hotel Mövenpick i Sousse ligger ikke blot tæt på bymidten; men har også en placering nærmest helt ude i strandkanten.

Med fem restauranter, barer, poolområder samt et stort spa- og wellnessområde har Mövenpick i tunesiske Sousse alle faciliteter til at fuldende ferien.

Er det en femstjernet indkvartering, som golfspillere – eller andre turister – er på udkig efter i Tunesien, så byder The Mövenpick Resort & Marine Spa i Sousse sig absolut til.

Sousse, som er den tredjestørste by i Tunesien, er en af de livligste byer i landet – og har været kendt af danske golfspillere og turister i årtier. Hotellet ligger ikke blot tæt ved bymidten og golfbanerne i Port El Kantaoui; hotellet har også en beliggenhed helt nede ved strandkanten.

Det femstjernede Hotel Mövenpick i Sousse.

Mövenpicks historie går tilbage til 1940’erne i Schweiz, hvor virksomheden skabte nye tider for den europæiske restaurantbranche og introducerede en ny stil af moderne gæstfrihed. I dag omfatter Mövenpick flere tusinde hoteller rundt i mere end 100 lande på flere forskellige kontinenter.

Fem restauranter

Hotellet har ikke færre end fem restauranter samt seks barer. er flere restauranter. Morgenmad samt buffet foregår i Mosaïque Restaurant – den største af restauranterne på hotellet.

La Villa Restaurant er gourmet på højeste niveau. Her er der retter inspireret fra det franske køkken – samt Middelhavs-specialiteter.

Vinområdet i Restaurant La Villa – en rigtig god a la carte-restaurant.

Tapeo Restaurant tilbyder spanske tapas-retter og har et menukort, hvor det spanske køkken er i hovedrollen.
Sendai giver smagsoplevelser fra det moderne japanske køkken med sushi og teppanyaki. I restauranten er der et særligt hjørne, hvor der også kan fås store oplevelser med show-cooking fra Empire of the Rising Sun.

I aftentimerne er der ude på hotellets beachbar mulighed for at se solen sænke sig og oplevelse en dag gå på hæld.
Hotellets værelser er indrettet med tv, telefon, minibar, safebox, kaffe- og te-faciliteter samt aircondition. Hotellets dobbeltværelser er ca. 30-34 kvadratmeter og har plads til maksimalt tre personer og udsigt til byen eller haven. Denne værelsestype fås også med skrå eller fuld havudsigt. Det er også muligt at bo i dobbeltværelser med pooludsigt, der ligger tæt på poolområdet.

Det er muligt at bo i to dobbeltværelser med connectingdoors og dermed plads til fire personer.

Mövenpick er en særlig ferieoplevelse.


Af Jørgen Schultz
i Sousse, Tunesien