Hyggeligt hotel i tunesisk palmehave – tæt på golf, stranden og historisk by

Det firestjernede Sentido Phenecia Hotel i Hammamet ligger helt ud til Middelhavet. Foto: Sentido Phenecia Hotel

Det firestjernede Sentido Phenicia Hotel i Hammamet i Tunesien høster ros for afvekslende kulinariske tilbud. Og så er beliggenheden nærmest ideel for golfspillere.

En kort spadseretur – og du er på stranden. Ti minutter i gratis shuttlebus – og du er klar til en runde på de to 18 hullers baner ved Citrus Golf. Fem minutter i en taxa til ganske få tunesiske dinarer – og du er midt i den gamle, historiske by, Hammamet, med al dens skønhed.

LÆS MERE: Citrus er golf på øverste hylde i Tunesien

Sentido-hotellets værelser har udsigt enten til palmehaven eller ud over Middelhavet. Foto: Sentido Phenecia Hotel

Hotel Sentido Phenicia har en forrygende beliggenhed. Knap 400 værelser er der på det firestjernede hotel. Ikke færre end fire restauranter er der at vælge imellem, hvoraf den største byder på den store buffet, hvor eksempelvis all inclusive-gæsterne kan tage for sig. Og der er masser at vælge mellem. Små forretter, lækre hovedretter med grillmad og afsluttende med desserter til den søde tand.

Tre pool-områder

Tæt ved lobbyen ligger det hyggelige barområde, hvor ferielivet går sin gang. Der er også mulighed for servering udendørs, hvor tre pool-områder giver mulighed for en tur i baljen.

Pool-områderne ligger i en stor palmehave, og for dem, der ønsker aktivitet i ferien, så er der blandt andet otte udendørs tennisbaner.

Mellem hotellet og stranden er der mulighed for at nyde livet ved den udendørs bar.

Værelserne på hotellet, som også tilbyder roomservice, er lyse og komfortable med en moderne indretning. Der er enten udsigt til hotellets palmehave eller ud over det blå middelhav. Værelserne indeholder dobbeltsenge med mulighed for opredning. På badeværelserne er der badekar eller brusere, og værelserne har aircondition, fladskærms-tv samt gratis wifi, hvis afslapningen skal afbrydes af it-udstyret.

Efter udfordringerne på golfbanerne kan der slappes af med med spa og wellness.

Maden af afvekslende i den store buffet-restaurant med blandt andet tunesiske og asiatiske specialiteter. Foto: Sentido Phenecia Hotel

Hotel Sentido Phenicia er et oplagt sted at checke in, når golfferien går til området ved Hammamet – en lille times kørsel fra lufthavnen i Tunis og godt halvanden time til den anden lufthavn i Monastir.

 

Af Jørgen Schultz
i Hammamet, Tunesien