Royal Oak vil have fat i flere kvinder

Royal Oak Golf Club sætter gang i et 10 ugers-forløb - kun rettet mod kvinder. Foto: Facebook-opslag

Royal Oak Golf Club i det sønderjyske sætter gang i et ti ugers-forløb specielt rettet mod kvinder. Ud over golf handler det også om yoga, zumba og golf-fitness. Og så selvfølgelig hygge i klubhuset.

Jels: – Vi skal have det sjovt og ikke mindst hyggeligt i dejlige omgivelser med udsigt over Jels Nedersø. Vi kvinder på Royal Oak golfklub vil gerne have nogle flere ”kolleger”. Der er mange flere mænd end kvinder, der spiller golf, og det vil vi gerne lave om på. Golf er en skøn sport, hvor man kommer hinanden ved, men det er der alt for få kvinder, der har fundet ud af.

Sådan lyder det i invitationen fra Royal Oak Golf Club, som nu sætter gang i et ti ugers forløb – kun rettet mod kvinder.

Forløbet starter onsdag den 28. april kl. 17.00, hvor der vil være intro til forløbet. De aktiviteter, der vil forgå, vil selvfølgelig først og fremmest være golftræning, og denne undervisning vil klubbens professionelle træner Mark Gates stå for.

Desuden vil aktiviteterne bestå i, at vi mødes efter træningen til bl.a. zumba, golf yoga og golf fitness.

Golfreglerne skal vi også lige huske at have med, og dette vil foregå i de hyggelige og nye omgivelser i klublokalet sammen med en forfriskning.

Kvinderne får mulighed for afprøve kræfter med den skønne Royal Oak-bane. Foto: GolfXtraDet er to af klubbens mangeårige medlemmer, Birte Rasmussen og Anette Schultz, som står i spidsen for forløbet rettet mod kvinderne.

Allerede nu har er der flere tilmeldte, og målet er et hold på 20 friske kvinder, der ud over golfen kommer til at opleve et fællesskab med de mange andre aktiviteter.

Deltagerne behøver blot sko og tøj efter vejret, da Royal Oak stiller træningsudstyr og bolde til rådighed. Prisen for hele herligheden er 1.000 kroner. 

Sekretariatet på Royal Oak kan kontaktes på tlf. 74 55 32 94 eller på mail: golf@royaloak.dk