Kapitalindsprøjtning på 400 millioner kroner til HimmerLand

Himmerland-resortet har fået en kapitalindsprøjtning på 400 millioner kroner. Foto: HimmerLand

Efter et regnskabsår, der har været markant negativt påvirket af coronakrisen, skyder Lars Larsen Group nu 400 millioner kroner i selskabet bag HimmerLand.

Himmerland: Mange danskere har i 2020 holdt sommerferie i Danmark, og en del valgte at tilbringe den i smukke omgivelser på Lars Larsens Vej i Himmerland.

Men en god sommer er ikke nok til at opveje de store tab som det Lars Larsen Group ejede resort oplevede i forbindelse med coronanedlukningen, der betød aflysning af mange ophold og firmaarrangementer.

Sammen med nedskrivninger og store investeringer i modernisering af værelser og aktiviteter, betyder det, at HimmerLand kommer ud af regnskabsåret 2019/20 med et underskud på cirka 90 millioner kroner.

”Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende med så stort et underskud. Omvendt er ingen vel i tvivl om, at omstændighederne i år har været meget specielle. Allerede da vi tog beslutningen om at fastholde alle medarbejdere på trods af nedlukningen, var vi klar over, at det ville påvirke resultatet for 2019/20 negativt, så derfor er resultatet ikke nogen overraskelse” siger bestyrelsesformand for den familieejede Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, i en pressemeddelelse.

Tro på fremtiden

Derfor er det også vigtigt for ham, at Lars Larsen Group allerede nu, i god tid før offentliggørelsen af regnskabet, kan offentliggøre kapitalindskydelsen på 400 millioner kroner.

”Det er vigtigt at gøre det klart for medarbejdere, gæster, og de mange mennesker, der har købt golfhuse eller overvejer at købe et golfhus i forbindelse med resortet, at vi står fuldt ud bag HimmerLand og vil fortsætte med at udvikle resortet. Her tror jeg, at handling tæller mere end ord, og med så stor en kapitalindskydelse er HimmerLand sikret mange år fremover,” siger Jacob Brunsborg.

HimmerLand blev grundlagt i 1979 som Himmerland Golf & Country Club, og Lars Larsen Group har haft andel i ejerskabet siden 1987.

HimmerLand er løbende blevet udviklet og råder udover nogle af Danmarks bedste faciliteter indenfor golf også en lang række muligheder og aktiviteter for hele familien samt spiseoplevelser i topklasse.

HimmerLand beskæftiger cirka 160 medarbejdere.