Kenya: Når golfen og safari går hånd i hånd

Diani Beach strækker sig kilometer efter kilometer, og nogle hundrede meter ude i havet bruser koralrevet. Foto: Diani Sea Lodge

I mere end 20 år har Bravo Tours tilbudt gæsterne safari- og golfrejser. I Kenya – på den afrikanske østkyst – er der mulighed for at hente oplevelser for livet. Og så kan det hele krydres med strandferie på Diani Beach.

Kenya har i årtier været en yndet destination, når det gælder safari.

Men Kenya er også et fantastisk rejsemål, når det gælder golf. Og med landets beliggenhed ud til Afrikas østkyst ved Det Indiske Ocean er der også rige muligheder for at dase på stranden eller være aktiv med svømme- og snorkelture ude i det enorme rev.

Poolområdet på Diani Sea Lodge ligger nærmest helt ude ved strandkanten. Foto: Bravo Tours

Diani Beach er en by og et område, som udvikler sig hele tiden. Bravo Tours, som har 20 års erfaring, både når det gælder safari og golf, har destinationen på programmet. Én af overnatningsmulighederne er Diani Sea Lodgeh, som rummer luksus, eventyr og ægte feriestemning. Hotellet ligger nær byen Diani Beach – og ligger placeret  direkte på stranden.

LÆS MERE: Bravo Tours’ hotel-muligheder i Diani Beach

Diani Beach er velsignet med overdådig natur. Det kridhvide sand strækker sig over 25 kilometer. Området udgør Kenyas sydkyst og er kendt for både smukke strande samt nærheden til nogle af de bedste nationalparker. Stedet er et yndet mål for dykkere og snorklere, som er på udkig efter smukke koraller og farverige fisk på revet.

En stor sø er én af de store udfordringer på Leisure-banen. Foto: Leisure Lodge Hotel Resort

Leisure-golfbanen ligger ganske tæt ved hotellet. Historien går tilbage til 1992, og banen betragtes som én af de bedste på den kenyanske kyst. Banen er ikke kuperet, men sværhedsgraden ligger i det enorme antal træer og så en stor sø, som spiller ind på flere huller. Banen måler 6084 meter – og er en par 72 bane. Banen tilhører Leisure Lodge Hotel Resort, som åbnede tilbage i 1972.

Det var Thomas Fjastad, der fik opgaven som designer af banen. Den helt store forhindring i forbindelse med etableringen var den enorme mængde koraller, som dækkede steder. Banens signaturhul er 15. hul – et par 3 hul, hvor bolden skal over vand for at nå tørskoet på green.

De nuværende ni bagerste huller blev bygget i 1993, og de udgjorde banens ni første huller, inden de sidste 9 huller blevet færdiggjort i 1998.

Af Jørgen Schultz