Vil du være blandt de første til at spille den nye Dunas-bane i Portugal?

Afslutningshullet på The Dunas Course, som ligger afsondretikke langt fra kysten. Foto: Terras da Comporta

Fra den 1. juni 2023 åbner Dunas-banen på Terras da Comporta syd for Lissabon. Planerne rummer også opførelse af klubhus, og hotel-faciliteter indgår i fremtidsudsigterne.

Fra den 1. juni får Portugal en ny spændende golfbane.

Klubhuset ved The Dunas Course. Foto: Terras da Comporta

The Dunas Course  er den første af to planlagte baner, som ligger ved Terras da Comporta godt 120 kilometer syd for Lissabon. Banen, som er opført i linksstil, ligger i kystnære omgivelser på kanten af Sado Estuary Nature Reserve.

The Dunas Course er etableret i et 84 hektar naturligt, sandet terræn, og banen måler 6.555 meter fra bagerste teesteder. Der bliver mulighed for at reservere starttider fra den 1. juni 2023.

Masser af ros

David McLay-Kidds er arkitekt på banen, og han får massiv ros for sit design.

– Det, David McLay-Kidd har været i stand til at bygge her, er enestående og et sandt eksempel på golfbanedesign i verdensklasse. Vi er så begejstrede for lanceringen og kan ikke vente på, at golfspillere kan nyde den enestående oplevelse på og uden for banen på Terras da Comporta fra denne sommer og frem, lyder det fra Rodrigo Ulrich, direktør for golf hos Terras da Comporta.

The Dunas Course er opført i linksstil. Her er det 12. hul. Foto: Terras da Comporta

Bag hele projektet står selskabet Vanguard Properties, den største ejendomsudvikler i Portugal. Firmaet overtog ejerskabet af den spektakulære Terras da Comporta-udvikling i 2019, og stedet omfatter Torre, der omfatter 365 hektar jord, og Dunas, som rummer omkring 1.000 hektar.

Som supplement til Dunas-banen opføres der et nyt klubhus og et golfakademi. Udover golfbanen satses der på andre livsstilsaktiviteter som ridning, wellness og sejlads, og der er masser af plads til opførelse af hoteller samt turist- og beboelseslejligheder.

Af Jørgen Schultz

fakta

Greenfee og info

Dunas-banen kan reserveres fra 1. juni. Greenfee er 175 euro. Rabatpriser er tilgængelige i hele juli, august, december 2023 og januar 2024 og vil koste 125 euro per person.

Alle priser inkluderer buggy, driving range-bolde og et udvalg af gaver inklusive en genopfyldelig vandflaske og indgraveret bagmærke, og gæster kan se frem til enestående kundeservice fra det øjeblik, de ankommer til det tidspunkt, de tager afsted.

Info: Officiel website