Klassebaner i et fascinerende landskab i Bulgarien

Tharacian Cliffs, som er blevet benyttet af Europa Touren, er den mest spektakulære af de tre baner ved Lighthouse Spar & Golf Resort.

Lighthouse Spa & Golf Resort er den perfekte adresse, når det gælder fantastisk indkvartering samt ikke færre end tre klassebaner ud til Sortehavet i Bulgarien.

Den bulgarske golfkyst Sortehavet. Sådan er betegnelsen for et sandt eldorado af fantastiske golfbaner og dejlige hoteller.

Lighthouse Spa & Golf Resort på Cape Kaliakria – cirka 40 kilometer fra lufthaven i Varna – byder sig til med ikke færre end tre baner. Lighthouse, som har givet navn til det store resort, mens de to andre baner er Black Sea Rama samt den spektakulære Tharician Cliffs. Sidstnævnte har været kulisse omkring en Europa Tour-turnering.

Lighthouse Spa % Golf Resort er en del af det prestigefyldte netværk, European Tour Propeties.Det er den tidligere professionelle Ian Woosnam – en af Europas Ryder Cup-helte -, som har sat stregerne til en udfordrende mesterskabsbane i et fascinerende landskab.

Panorama-udsigt

Fra golfbanen har du en fabelagtig panoramaudsigt over Sortehavet, hvilket blot gør golfoplevelsen endnu større, da du kombinerer en golfbane med mange udfordrende huller, men en fantastisk natur.

Den fantastiske linksbane snor sig rundt om områder med villaer, smukke søer og helt ud til den imponerende klippekyst, hvilket er med til at give dig en afvekslende golfrunde, hvor du hele tiden skal tage det skiftende landskab med i din spilstrategi. Golfbanen har en virkelig stærk afslutningen, hvor der på de sidste 3 huller er vand i spil, så du skal have god præcision i dine slag på disse huller, for at komme hjem i en god score.

Ud over tre klassebaner byder resortet på et fantastisk hotel med elegante indkvarteringsmuligheder.

 

Elegant og stilfuld indkvartering

Resorthotellet tilbyder elegant og stilfuld indkvartering, et luksuriøst spa- og wellnesscenter, fire restauranter, swimmingpools og egen sandstrand. Hotellet er ganske ofte benyttet ved bryllupper og andre private festligheder.
For madelskere er der i de fire restauranter mulighed for at opleve kulinariske muligheder med lokalt inspireret mad – men med klare globale aftryk fra staben af kokke.

Hver restaurant har sin egen individuelle stil, og en bred vifte giver gæsterne et væld af valg. I de daglige specialiteter anvendes de fineste lokale ingredienser fra fisken fra Sortehavet og Durankulak-søen til egen urtehave.

Hoved-restauranten Alexandra tilbyder rig morgenbuffet, frokost og middag med internationalt og traditionelt køkken. Den udsøgte restaurant Fouquet er det perfekte sted til elegant eller romantisk middag med fransk køkken, skaldyr og Black Angus-bøffer.

Resortets klubhus er perfekt til let frokost ledsaget af drikkevarer efter udfordringerne ude på de tre golfbaner.

Af Jørgen Schultz