Pirin Golf & Country Club i Bulgarien med i European Tour Properties

Pirin Golf & Country Club har fået sit navn efter bjergkæden, som ligger tæt ved. Foto: Pirin Golf & Country Club

Pirin Golf & Country Club bliver det andet bulgariske medlem af det prestigefyldte netværk af golfbaner og -resorts rundt på flere kontinenter.

Bansko, Bulgarien: Det prestigefyldte European Tour Properties, som er et netværk af omkring 30 golfbaner og -resorts rundt på flere kontinenter, har fået sit andet bulgarske medlem.

Det er Pirin Golf & Country Club, some r blevet budt velkommen i netværket med destinationer af høj klasse.

Pirin Golf & Country Club er beliggende tæt på Bansko i Bulgarien – cirka 100 kilometer syd for hovedstaden Sofia. Det er et femstjernet feriested med en førsteklasses golfbane og med muligheder for luksuriøs indkvartering tæt ved den maleriske Pirin-bjergkæde, som har givet navn til resortet.

Pirin Golf & Country Club er det andet bulgarske medlem af netværket. I forvejen er Lighthouse Golf & Spa Resort med i European Tour Properties.

Designet af Woosnam

Det er Ian Woosnam, der har designet banen ved Pirin Golf & Country Club. En bane, som tager spillerne på et eventyr gennem hårdt og robust terræn, hvilket giver en spændende udfordring for spillere med forskellige handicap.

Pirin-golfbanen er designet af Ian Woosnam. Foto: Pirin Golf & Country Club

Hotellet byder på moderne spa-faciliteterne, og desuden tilbydes andre sportsgrene og aktiviteterne for gæsterne.
I vintermånederne kan de besøgende bytte fairways ud med ski-pister, som findes i nærliggende Bansko. Bjergene her er slet skjulte perler til skiløb og snowboarding.

Yordan Kanazirev, ejer af Pirin Golf & Country Club, er stolt af medlemskabet i European Tour Properties:

– Vi glæder os til at udvikle nye initiativer med European Tour Properties-teamet for at forbedre kvaliteten og tjenesterne i hele vores resort til standarder i verdensklasse og tilbyde et kvalitetsmærke, der garanterer ore gæster en virkelig fremragende oplevelse, når de besøger os.

David MacLaren, chef for European Tour Properties, supplerer:

– Vi er glade for at kunne byde Pirin Golf & Country Club velkommen til vores netværk. Vores portefølje er fyldt med baner i verdensklasse, og Pirin Golf er ikke anderledes. Golf er et voksende marked i Bulgarien.

Yderligere info: piringolf.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*