Luksus og golf tæt på bruset fra bølgerne i Caribien

Eden Roc ligger med en fantastisk beliggenhed helt ude ved havet. Foto: Eden Roc Cap Cana

Det femstjernede Eden Roc Cap Cana (La Altragracia) giver oplevelser for alle skillinger, både når det gælder golfen, indkvarteringen og det kulinariske.

De 60 værelser og suiter på Eden Roc Cap Cana (La Altagracia)i Den Dominikanske Republik byder på ferie- og golfoplevelser af de store.

Jack Nicklaus-golfbanen ligger side om side med hotellet. Foto: Eden Roc Cap Cana

Det femstjernede resort ligger på et 30.000 hektar stort område, og lige ved siden af hotellet ligger en prisvindende 18-hullers golfbane – designet af Jack Nicklaus. Em signatur-bane, hvor spillet foregår helt ude ved havet med lyden fra de brusende bølger.

Tæt ved Punta Cana

Eden Roc ligger tæt ved Punta Cana. Ved hotellet bydes på pulver-bløde strande, tårnhøje klipper og tropiske skove. Det byder også på det splinterny Solaya Spa og fitnesscentre i verdensklasse. Desuden er der velværeoplevelser i stor stil.

Indkvarteringen spænder fra overdådige boutique-villaer med egne private pools og verandaer til elegant designede strand-suiter med eget køkken med udsigt over det umuligt blå caribiske hav. Derudover lancerede Eden Roc Cap Cana fire helt nye Ocean Villas i efteråret 2018 komplet privatliv og charme med deres egne eksklusive swimmingpools med udsigt over de blå flag-certificerede strande, hav-terrasser og personlig butler service.

Eden Roc er femstjernet luksus. Kulinarisk venter der gæsterne Michelin-mad. Foto: Eden Roc Cap Cana

Desuden er der kulinariske oplevelser med Michelin-stjerneoplevelse, samt den hyggelige restaurant Mediterraneo og La Palapa. Ved siden af feriestedets fremragende køkken på tværs af sine tre flagskibsrestauranter Eden Roc Cap Cana også vært for de besøgende gæstekokke, der giver en af de mest varierede gastronomiske destinationer i Caribien.

Eden Roc Cap Cana er ganske ideel for både familier såvel som par.

Af Jørgen Schultz