Long stay er blevet populære hos danske golfere

Masser af danske golfere stikker af fra den danske vinter for at tage sig et long stay-ophold under sydlige himmelstrøg.

Flere og flere danske golfspillere forlader den triste danske vinter for at opholde sig i syden sol og spille på grønne baner.

Long stay – eller på danske langtidsgolf – har bidt sig mere og mere fast hos de danske golfspillere. Ganske mange golfere vælger at forlade den triste danske vinter, hvor mulighederne for golf på vores breddegrader alt i alt er begrænsede.

Gennem en årrække har en stor del af de danske rejseselskaber, som sælger golfrejser, tilbud long stay-ophold under de sydlige himmelstrøg. Mulighederne er mange og indkvarteringen kan ske både i lejligheder samt på hoteller.

Long stay-opholdene kan pakkes med vidt forskelligt indhold.

Lauro Golf på den spanske solkyst er en af de mange Long Stay-muligjeder hos Green2green. Foto: Green2green

Long stay-fly til Sevilla

Green2green er et af rejseselskaberne, som tilbyder long stay-ophold. Green2green indsætter et decideret long stay-fly fra Billund til Sevilla i Spanien. Desuden tilbydes rejser til destinationer i Algarve i Portugal, Costa del Sol og Murcia i Spanien samt til Thailand.

Som et priseksempel tilbyder Green2green et ophold påLauro Golf i Costa del Sol til en pris på 18.995 kroner. Indkvarteringen foregår i Lauro Golf & Residential – 28 nætter i en to-værelses lejlighed.

LÆS MERE OM LAURO GOLF

Af Jørgen Schultz