Long stay er blevet populære hos danskere golfere

Masser af danske golfere stikker af fra den danske vinter for at tage sig et long stay-ophold under sydlige himmelstrøg.

Flere og flere danske golfspillere forlader den triste danske vinter for at opholde sig i syden sol og spille på grønne baner.

Long stay – eller på danske langtidsgolf – har bidt sig mere og mere fast hos de danske golfspillere. Masser af golfere vælger at forlade den triste danske vinter, hvor mulighederne for golf på vores breddegrader alt i alt er begrænsede.

Gennem en årrække har en stor del af de danske rejseselskaber, som sælger golfrejser, tilbud long stay-ophold under de sydlige himmelstrøg. Mulighederne er mange og indkvarteringen kan ske både i lejligheder samt på hoteller.

Long stay-opholdene kan pakkes med vidt forskellige indhold. Bravo Tours oplyser, at nogle af rejserne har eksempelvis ni golfrunder inkluderet, men andre har helt op til 20 golfrunder.

Royal Andalus Iberostar er et af de populære hoteller, når det gælder long stay-ophold.

Long stay-fly til Sevilla

Green2green er et af rejseselskaberne, som tilbyder long stay-ophold. Green2green indsætter endda et decideret long stay-fly fra Billund til Sevilla i Spanien. Desuden tilbydes rejser til destinationer i Algarve i Portugal, Costa del Sol og Mucia i Spanien samt til Thailand.

Som et priseksempel tilbyder Green2green et ophold på Iberostar Royal Andalus med 28 dages ophold, 20 golfrunder samt halvpension til priser fra 15.595 kroner.