Lübker Golf Resort har ansat ny direktør

Ole Olsen er kendt fra hotelbranchen - og skal nu stå i spidsen for Lübker Golf Resort. Pressefoto

Lübker Golf Resort har ansat Ole Olsen som direktør for alle driftsaktiviteter. Hans rolle bliver at styrke organisationen og udvikle de kommercielle aktiviteter i resortet.

Nimtofte: Lübker Golf Resort har ansat ny direktør.

Ole Olesen hedder han, og det er en yderst erfaren direktør, der i fremtiden skal lede Lübker Golf Resort med golfanlæg og Østjyllands største private spa- og wellness center beliggende i et 200 hektar stort naturområde.

– Vi har fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for drift og udvikling. Han skal, sammen med vores engagerede team, være med til at realisere vores ambitiøse planer om en betydelig udbygning af aktiviteterne, blandt andet med etablering af hotel og en væsentlig forøgelse af antal ferieboliger i resortet. Ole har samlet en meget stor viden inden for drift og udvikling i oplevelsesindustrien, fortæller ejeren, Carl Aage Nielsen i en pressemeddelelse.

Ole Olesen, der kommer til at stå i spidsen for 70 medarbejdere i højsæsonen, har gennem 18 år været direktør i en række større hotelkæder og kommer fra en stilling som direktør hos Scandic i Aarhus. Han har tidligere ledet nichehotellet Ebeltoft Strand og har desuden fire år på Hotel D’Angleterre i København med i bagagen.