Luksuriøst golfresort i tyske Schwarzwald

Öschberghof ligger i en herlig natur nær Schwarzwald og ikke langt til Bodensøen i det sydvestlige hjørne af Tyskland. Foto: Öschberghof

Öschberghof er ikke bare et golfanlæg med ikke færre end 45 huller. På hotellet er der kulinariske oplevelser i ikke færre end fire restauranter.

Langt nede i det sydvestlige hjørne af Tyskland ligger én af de mange ukendte perler, når det gælder golfbaner i Tyskland. Öschberghof hedder resortet, hvor der er masser af kvalitet.

Golfanlægget, som omfatter 45 huller, er en typisk parkbane. Foto: Öschberghof

Knap 800 baner er der i forbundsrepublikken, og Öschberghof er herlig golfbane i en fantastisk natur.

At resortet samtidig er et luksuriøst feriested, der ligger i nærheden af Schwarzwald, Bodensøen og den schweiziske grænse, gør det hele endnu mere attraktivt. Fra Öschberghof er der kun fire kilometer ind til den hyggelige by Donaueschingen.

Ikke færre end fire restauranter er der på resortet. Her er det Oesch Noir. Foto: Öschberghof

Efter en omfattende renovering byder feriestedet på 110 værelser og 16 suiter, et helt nyt spa- og fitnesscenter på 5.000 kvadratmeter og fire restauranter med forskellige retter. Restauranten Ösch Noir er den fine restaurant, Esszimmer byder på internationale retter med lokal inspiration, Trattoria og Pizzeria Hexenweiher tilbyder italienske retter, mens der i Öventhütte serveres alpine specialiteter.

Golfanlæg med 45 huller

Golfbanen er et højdepunkt med ikke færre end 45 huller – fem sløjfer – på et 200 hektar stort område. Banen kendes for en unik kvalitet. Old Course hedder den oprindelige 18 hullers bane, som blev anlagt tilbage i 1975, inden golfarkitekten Christian Städler i 2017 stod i spidsen for et redesign.

Fire søer griber ind i spillet på seks af hullerne.

Masser af lys er der i værelserne – her et De Luxe-værelse – på resortet. Foto: Öschberghof

Teestederne ligger i gåafstand fra hotellet, og fra banen, der har en længde på 5.700 meter, er der en dejlig udsigt mod Schwarzwald i det fjerne. Det er en typisk parkbane med et begrænset antal bunkere.

Priserne for overnatning begynder ved cirka 3.000 kroner pr. dag for et værelse. FIND DE BEDSTE PRISER

Af Jørgen Schultz