Luksus i Florida: View ud over Den mexicanske Golf

Knap 500 værelser og suitar er der på Napels Grande Beach Hotel.

474 værelser omfatter luksushotellet Napels Grande beach Resort på Floridas vestkyst.

Florida, USA: Det handler på mere end én måde om golfen på det store hotel-resort Napels Grande Beach Hotel

Ikke alene ligger der en forbløffende god Rees Jones-designet golfbane lige uden for. Men fra hotellet er der også udsigt ud over Den mexicanske Golf. Lige så langt øjet rækker – ikke mindst fra lejligheder og suiter længst oppe.

Tre swimmingpools, syv restauranter og barer og masser af shopping-muligheder er der i området. Foto: Napels Grande Beach Resort

Naples Grande Beach Resort er luksus, fuldt moderniseret. Hotellets gæster kan se frem til at opleve det uovertrufne niveau af gæsteservice og opmærksomhed. Paradiset er genopdaget. Sådan lyder i hvert fald et slogan, når det gælder markedsføringen.

Syv restauranter

Intet mindre end 474 værelser og suiter er der i det høje byggeri. Fra de 27 suiter er udsigten ud over golfen allerbedst, men desuden er der mulighed for at pakke kufferten ud i en af de 50 villaer i hotellets have – en grøn oase.

Indkvarteringsmulighederne er mange. Her er det en af suiterne. Foto: Napels Grande Beach Hotel

På hotellet er der ikke færre end syv restauranter og bare. Udendørs er der tre – til tider – opvarmede swimmingpools, og der er etableret et splinternyt og moderne spa- og fitnesscenter med masser af behandlingsmuligheder. 16.000 kvadratmeter omfatter spa-faciliteterne.

Naples Grande ligger godt et par timers kørsel fra Miami. I området ligger et pulserende centrum med shopping i high-end forretninger.

Af Jørgen Schultz

SE MERE OM PRISER OG TILBUD