Luksusmatchtur til Praia D’el Rey med fem runder golf

Praia D'el Rey-banen har en fantastisk beliggenhed med tre huller helt ude ved Atlanterhavet.

Fem runder golf og overnatning på det femstjernede Hotel Marriott er programmet, når gæsterne letter fra Aalborg Lufthavn sammen med Green2green.

Det er en regulær luksusmatchtur, som rejseselskabet Green2green har strikket sammen. Rejsen foregår fra den 4.-11. oktober med afgang fra Aalborg Lufthavn.

Turen går til det femstjernede Marriott Praia D’el Rey Golf & Beach Resort lige nord for Lissabon i Portugal. Det bliver en uge med fem runder golf med matcher, og kulinarisk er der halvpension med drikkevarer samt morgenmad. Og som altid på en matchtur er der masser af hyggeligt samvær. I programmet er der seks middage med drikkevarer.

Gæsterne på luksusmatchturen skal bo på det femstjernede Hotel Marriott, som ligger lige ved siden af golfbanen.

På Marriott-hotellet, som ligger helt ude ved Atlanterhavet, bor gæsterne i dekorativt indrettede værelser. Der findes swimmingpool både ude og inde samt et stort spa- og fitnesscenter.

Matcher på to baner

Golfmæssigt kommer der heller ikke til at mangle noget. Praia D’el Rey-banen er kendt som værende en kombination af links, park og skov. Banen er ved flere lejligheder kåret, som værende blandt de absolut bedste golfbaner i Portugal og kontinental Europa.

Ud over den anerkendte Praia d`El Rey bane besidder resortet også den nye West Cliffs-bane, som ligger små 10 minutters kørsel fra hotellet. Den nye bane blev færdig i 2017 og er et sandt mesterværk. West Cliffs ligger ud til Atlanterhavet og blev designet af Dye Design Group, som er blandt de mest prominente banearkitekter i verden.

Pris: 10.995 kroner

LÆS MERE: Luksusmatchtur til Portugal