Nu kan golfrejserne igen gå til udenlandske baner

Efter at Udenrigsministeriets rejsevejledninger med virkning fra den 27. juni er ændret for en lang række lande, er der igen mulighed for at rejse til udenlandske golfdestinationer. Som her i i Deauville i Normandiet.

Efter ændringerne i Udenrigsministeriets rejsevejledning er det igen muligt at stikke af på golfferie i en række populære lande. Men det sker ikke uden restriktioner.

København: Efter at Udenrigsministeriets rejsevejledninger er blevet ændret, er det nu igen muligt at tage af sted på ikke-nødvendige rejser til langt de fleste EU-lande.

Det betyder, at populære golfdestinationer som eksempelvis Spanien, Frankrig og Italien igen er tilgængelige.

Her er de tilgængelige lande

Listen af lande, som går fra orange til gul i Udenrigsministeriets rejsevejledning, er følgende:

Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Polen, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Schweiz. Senest er også Malta kommet med.

Der er dog fortsat nogle lande, hvor orange fastholdes. Når et land er i orange, fraråder Udenrigsministeriet ikke-nødvendige rejser til det pågældende land. Hvis man rejser til landet alligevel, anbefales det at gå i to ugers karantæne efter hjemkomsten.

Landene er Storbritannien, Rumænien, Irland, Portugal samt dele af Sverige.

Et er at der altså er åbnet for at rejse til en lang række lande igen. Noget andet er, at rejsende vil opleve restriktioner. Eksempelvis har nogle spanske hoteller installeret varmesøgende kameraer. Med disse kameraer kan det konstateres, om en gæst har feber.