Nyhed på Royal Oak: Restaurantens Torsdagsmatch

Royal Oak Golf Club blev åbnet i maj 1992. Foto: GolfXtra

Fra torsdag den 23. maj kan både golfklubbens medlemmer samt greenfee-gæster tage del i en match, som foregår fleksibelt i tidsrummet fra 9-16. Med i matchen er en Oak Burger.

Jels: Restaurantens Torsdagsmatch. Det er navnet på en ny, fleksibel match på Royal Oak Golf Club i Jels i Sønderjylland.

Fra torsdag den 23. maj er det muligt at deltage i restaurantens torsdagsmatch. Matchen er et nyt og fleksibelt tilbud til både medlemmer og gæster fra andre golfklubber. Matchen afvikles individuelt, og der skal tees ud i tidsrummet kl. 9-16.

Prisen på 125 kroner inkluderer en Oak Burger efter runden samt præmier. Gæster fra andre klubber betaler 400 kroner for golf og burger.

Simpelt at deltage

Det er ganske simpelt at deltage. Deltagerne skal blot skrive sit scorekort ud, og derfra gå op i restauranten og betale de 125 kroner eller 400 kroner (greenfee-gæster) og skrive sig på listen.

Efter runden nyder deltagerne en velfortjent Oak Burger. Det udfyldte scorekort afleveres i restauranten.

Vinderne offentliggøres hurtigst muligt, og præmierne kan afhentes efterfølgende i restauranten.

Restaurantens Torsdagsmatch på Royal Oak afsluttes med en burger, som restauratør Thomas Marxen og hans stab tilbereder.

Resultaterne ligges ind i GolfBox og er derfor regulerende i forholdt il handicap. Det er derfor en god måde at beholde sit EGA-handicap og samtidig være en del af en ny tradition og match på Royal Oak.

Ved spørgsmål venligst kontakt Thomas Marxen i restauranten.