Matchtur med besøg i Athen og golf på Costa Navarino

The Bay Course er den ene af to fantastiske baner ved Costa Navarino-resortet i Grækenland

Rejseselskabet Green2green har i maj 2020 en ganske særlig matchtur på programmet. Der bliver oplevelser i Athen og Peloponnes-halvøen, inden der fortsættes til roste Costa Navarino-resort.

Athen-Costa Navarino: Costa Navarino Championship. Det er navnet på den særlige matchtur, som rejseselskabet Green2green har på programmet i 2020. Matchturens gæster kan først kan glæde sig til et par dage med historie og kultur i Athen og Peloponnes-halvøen.

Costa Navarino Championship indledes med to dage i Athen.

Herefter fortsættes til Middelhavskysten til det fantastiske Costa Navarino. Her skal deltagerne nyde seks nætter på Westin hotellet. På programmet står fire runder golf på de to enestående golfbaner. Desuden bliver der mulighed for at nyde den rolige stemning, som det meget roste resort byder.

Golf på to fantastiske baner

Grækenlands største halvø er fyldt med antikke fæstninger, byzantiske klostre og tempelruiner tilegnet de gamle guder, og byder ydermere på et af Europas allerbedste golfresorts, nemlig Costa Navarino med de to baner – The Bay Course og The Dunes Course.

The Dunes Course ligger med et fantastisk view ud over havet.

Turen begynder som nævnt i den græske hovedstad Athen. Her skal deltagerne se nogle af byens største og vigtigste seværdigheder. Der bliver på en orienterende byrundtur fortalt om byens historie. Og selv om det ikke altid er klart, hvad der er sagn, og hvad der er fakta, er det sikkert og vist, at gæsterne kommer til at gå i historiske fodspor, som er alt andet end udviskede, hedder det i rejsebeskrivelsen fra Green2green.

Medejer af Green2green.dk, Ole Grauting, er turleder på rejsen. Der er afgang fra København, Billund og Aalborg Lufthavn den 2. maj 2020. Hjemrejsen foregår den 10. maj 2020.

Pris: 14.995 kroner

LÆS MERE: Costa Navarino Championship