I privatfly med Green2green til historisk Ryder Cup-destination

Green2green afvikler i april 2022 en matchtur til Celtic Manor, som husede Ryder Cup i 2010. Pr-foto

Det bliver med indkvartering og golf på Celtic Manor i Wales på programmet, når rejseselskabet i april 2022 står bag en eksklusiv matchtur.

Når det gælder udvikling af nye tiltag inden for rejser, så hører Green2green til de virkelig innovative.

Næste forår – i april – letter et privatfly fra Københavns Lufthavn med kurs mod Cardiff. Der er afgang den 27. april og hjemrejse den 1. maj.

Der er tale om en eksklusiv og spændende matchtur til Wales, hvor der venter nogle klassebaner samt en storslået natur. 24 gæster er der plads til i ATR-72 flyet

På denne matchtur bor gæsterne på det berømte Celtic Manor Resort i Newport, og der bliver også et besøg i majestætiske Pennard Golf Club. Resortet var tilbage i 2010 vært for én af de mest spændende Ryder Cup-opgør, da Europa sejrede med 14,5 mod 13,5 med skotske Colin Montgomerie som kaptajn og med Thomas Bjørn som en af vicekaptajnerne.

Det bliver på det historiske Celtic Manor Resort i Newport, at gæsterne på den eksklusive matchtur skal bo. Pr-foto

Turen indeholder flyrejse, transport af bagage og golfbag, morgenmad desuden fire runder på The Montgomerie Course, Roman Road Course, The Twenty Ten Course samt Pennard Golf Club. I prisen er også 120 pund i kredit på resortet, som kan bruges til mad og drikke.

Green2green er også repræsenteret på turen, som koster 9.995 kroner pr. person. Yderligere info kan findes HER.