Navnet er Mavrik: Callaway klar med tre nye drivere

Mavrik er navnet på den nye serie med køller og jern fra Callaway.

Callaway-ingeniørerne har denne gang anvendt kunstig intelligens for at fremstille afløseren til den succesrige Epic Flash.

Det staves ikke helt på samme måde, men udtalen er god nok; Mavrik. Det leder netop tankerne hen mod en af hovedrollerne i Top Gun spillet af Tom Cruise. Netop i 2020 kommer To Gun 2.

Om der er en forbindelse med 2.0-versionen af storfilmen er ikke til at vide. Men Callaway kalder i hvert fald den nye 2020-serie, som omfatter køller og jern, for Mavrik.

Mavrik-serien er blevet fremstillet med kunstiog intelligens.

Tre forskellige drivere kommer der i serien. Alle sammen fremstillet med brug af kunstig intelligens – gennemført af de hypermoderne computere. Callaway påstår, at den ekstra computerkraft har ført til en temmelig ukonventionel tænkning, som bare ikke ville være muligt for menneskelige designere. Det har også ført til tre helt forskellige driverkonstruktioner, som aldrig rigtig er blevet prøvet før.

Callaways nye Flash Face SS20-arkitektur er nu kombineret med et FS2S Titanium-flade, et stærkere og 6 gram lettere materiale. Det har givet mulighed for at rykke yderligere ved ballspeed. Samtidig er materialet robust nok til at forhindre slagfladen i at bogstaveligt talt kollapse.

Mavrik, Mavrik Sub Zero og Mavrik Max hedder de tre modeller, hvoraf sidstnævnte er den mest tilgivende.
Mavrik- og Sub Zero-modellerne kommer i 9 og 10,5 grader med Project X Evenflow Riptide 50 g eller Aldila Rogue White 60g/70g som standardskafte.

Max-modellen kommer med tre loft-muligheder – 9, 10.5 og 12 grader. UST Helium Black 40 g, Project X Evenflow Riptide 50 g/60 g eller Aldila Rogue White 60g/70g er de tre mulige standardskafte.

Priser: Forvent i omegnen af godt 4.000 kroner