Ny rute til ferie og golf i Kroatien fra Aarhus Airport

Fra den 1. maj er der mulighed for at flyve fra Aarhus til den kroatiske kystby Zadar.

Fra 1. maj kan ferie- og golfglade danskere flyve med Ryanair fra Aarhus Airport til soldestinationen Zadar i det sydlige Kroatien. Byen byder på stemningsfyldte, labyrintiske gader og smukke strande.

Aarhus: Lavprisruten fra Aarhus Airport til Zadar åbner den 1. maj og vil flyve frem mod 23. oktober på mandage og fredage. Dermed kan ferieglade danskere se frem til at nyde sommeren i den kroatiske kystby, Zadar.

– Kroatien er blevet et yderst populært feriemål for danskerne. Ruten til byen Split, som drives af SAS, er et stort hit, så vi er meget glade for, at Ryanair nu åbner ruten til Zadar, der er en destination med både by, strand og nem adgang til det kroatiske ø-hav. Den nye lavprisrute dækker et hul i markedet og giver de jyske rejsende flere alternativer for at nyde sydens sol i sommerhalvåret, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Fra maj 2020 har østjyderne mulighed for at flyve til det populære feriemål Kroatien, når Ryanair åbner en lavprisrute til den charmerende by Zadar.

To golfbaner nær Split

Zadar er en ferieperle i Kroatien beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavets kyst, hvorfra daglige sejlture går til de omkringliggende øer, og der er rig mulighed for at bade fra byens mange strande, opleve brusende vandfald eller tage en kajaktur på den idylliske flod Zrmanja med krystalklart vand. Byen byder på stemningsfyldte gader, historiske bygninger og en strandpromenade, hvorfra man kan nyde efter sigende ”en af verdens smukkeste solnedgange” og høre havet synge ved hjælp af en kunstinstallation i stentrappen med 35 orgelpiber.

To golfbaner ligger i nærheden af byen Split.

Ryanair vil operere flyet, som er et Lauda-fly af typen Airbus 320 med 186 sæder. Flyet lander i Aarhus Airport kl. 19:30 og letter mod Zadar kl. 19:55.

Ryanair har generelt haft vokseværk i Aarhus Airport over de senere år. Således har lavprisselskabet øget frekvensen til London med op til 7 ugentlige afgange, tilført en ekstra afgang til Gdansk og åbner nu en helt ny rute til Zadar.