Endnu mere Polen fra Aarhus Airport fra foråret 2020

For jyderne er der blevet et attraktivt alternativ til kør-selv-ferien til golfbanerne i Gdansk-området, når Ryanair åbner en ny rute fra Aarhus Airport. Her er det Sierra-banen ved den polske havneby.

I det tidlige forår sætter Ryanair endnu en afgang på programmet til Gdansk fra Aarhus. Således flyver lavprisselskabet tre gange om ugen til den opblomstrende storbydestination, som også golfmæssigt har meget at byde på.

Aarhus: I slutningen af marts i 2020 får østjyderne endnu bedre muligheder for at rejse et smut til en af de østeuropæiske byer, der markerer sig på listen over opkommende storbydestinationer. Havnebyen Gdansk udvikler sig til et stadigt mere fashionabelt sted og eftertragtet rejsemål for turister fra hele Europa, og danskerne holder sig ikke tilbage. Også golfspillere har fået øjnene op for området.

– Storbyferier er blandt de mest populære ferieformer, og folk har efterhånden besøgt hovedstæderne. Derfor vender de rejsende blikket mod andre europæiske større byer med et rigt udbud af kultur, gastronomi og shopping. Polen er et stærkt voksende marked, og Gdansk er en livlig metropol, der har rigtigt meget at byde på. Det er godt set af Ryanair at øge frekvensen fra Aarhus til Gdansk i foråret, der traditionelt set er højsæson for en forlænget storbyweekend, siger Peer H. Kristensen, som er direktør i Aarhus Airport.

Ryanair åbner fra foråret 2020 ny rute til Gdansk fra Aarhus Airport.

Klassiske destination stadig i høj kurs

Mens Gdansk hører til blandt de nyere storbyrejsemål, er de klassiske destinationer stadig i høj kurs både blandt både ferierejsende, golfspillere og forretningsrejsende. London-efterspørgslen er fortsat stor og har blandt andet medført en stigning i antallet af passagerer ikke mindst hos easyJet, der genåbnede ruten fra Aarhus til Gatwick Lufthavn i sidste måned.

Fra 2020 vil Aarhus Airports’ partner SAS næsten fordoble kapaciteten til Stockholm, ligesom SAS omtrent tredobler afgangene fra Aarhus til de lunere storbyer Palma de Mallorca og Malaga. Dermed er golfbanerne ved Middelhavet også rykket nærmere fra den østjyske lufthavn.