PGA Catalunya fejrer 20-året for den ikoniske Stadium Course

Hul 11 på Stadium Course. På banen er der masser af vand i spil. Foto: PGA Catalunya

Resortet ved Girona i det nordøstlige Spanien er blevet en af de allerbedste på det europæiske kontinent.

Girona, Spanien: PGA Catalunya Resort er i gang med en et år lang fejring af 20 års jubilæet for den ikoniske Stadium Course.

LÆS MERE: Femstjernet hotel-oplevelse ved PGA Catalunya Resort

Banen slås med Valderrama om at være Spaniens bedste bane. Ved World Golf Awards i fjor blev resortet kåret som Spaniens bedste. Stadium Course blev åbnet i 1999 – designet af Ángel Gallardo og Neil Coles.

Signaturhullet på PGA Catalunya er 13. hul med band helt oppe ved green. Foto: PGA Catalunya

Stadium Course giver konstante udfordringer for alle sande golfelskere, hvor hvert hul præsenterer en anden færdighedsprøve takket være en strategisk kombination af søer, bunkere samt masser af træer. Det fantastiske naturlandskab, der omgiver banen, giver spillere ekstra golfoplevelser. Signaturhullet er 13. hul, der har en vidunderlig udsigt over Pyrenæernes dominerende Montseny Massif.

Resortet omfatter også en anden – lidt lettere og kortere 18 hullers bane; Tour Course. Desuden er der fantastiske træningsfaciliteter og et akademi åbnet af den spanske tour-spiller Sergio Garcia.
I løbet af de næste par år vil yderligere 150 millioner kroner blive investeret i nye projekter på ejendommen, som bl.a. omfatter oprettelse af en rekreativ sø med en række vandsportsaktiviteter samt et omfattende nyt spa og wellness center.

To hoteller

PGA Catalunya Resort rummer golf-, fritids- og livsstilsfaciliteter samt to hoteller på stedet: det femstjernede Hotel Camiral, hvor gæsterne kan finde en fuldendt luksusoplevelse med flere spisemuligheder og fitness- og wellnessfaciliteter. Desuden er der det moderne og stilfulde Lavida Hotel, der åbnede i 2018.

I klubhuset er der alle muligheder for en hyggelig og kulinarisk afslutning på golfoplevelsen ude på banerne. Foto: PGA Catalunya

PGA Catalunya ligger kun en time nord for Barcelona samt 20 minutters kørsel fra de strålende sandstrande og klippefyldte bugter på Costa Brava. Derudover er Girona-Costa Brava Lufthavn kun 10 minutter fra feriestedet og med Barcelonas El Prat International Airport med omkring 70 minutters kørsel.